Ο James Arthur και 35 ακόμη λόγοι για να πάμε στο φετινό River Party

James-arthur
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Το 37ο River Party θα φιλοξενήσει φέτος τον γνωστό τραγουδοποιό που έχει κάνει θραύση στη Μ. Βρετανία και όχι μόνο, James Arthur και μαζί του άλλους 35 καλλιτέχνες.

Το Σάββατο 1η Αυγούστου, η σκηνή Riverside θα ταρακουνηθεί για τα καλά με τον δημοφιλή τραγουδοποιό που κυριαρχεί στις κορυφές των βρετανικών charts. Ο νέος, ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να μας αναστατώσει με τις μελωδίες του.

3 (ακόμα) λόγοι που το φετινό River Party (29/7-2/8) θα είναι ξεχωριστό

1. Ο καλλιτέχνης που προσφέρει δωρεάν τη μουσική του και θεωρεί καλό το «παράνομο κατέβασμα», ο Gramatik θα βρεθεί κι αυτός στη σκηνή του φετινού φεστιβάλ.

2. Δίπλα στο ποτάμι θα τραγουδήσουν μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως η Μελίνα Ασλανίδου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Θηβαίος, οι Imam Baildi, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Maraveyas ilegal, η Monika, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Παύλος Παυλίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, και η Tάνια Τσανακλίδου.

3. Όσοι βρεθούν στο φεστιβάλ, θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να κατασκηνώσουν στους πρόποδες του Γράμμου και στις πηγές του Αλιάκμονα, σε ένα τοπίο απίστευτης φυσικής ομορφιάς, που όποιος το έχει επισκεφθεί, θέλει να ξαναγυρίσει.

Θέλετε κι άλλα;