Χαρούλης για μία βραδιά ακόμα και πέντε λόγοι που τον αγαπάμε

giannis-xaroulis
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Για μία βραδιά ακόμα, ο Γιάννης Χαρούλης θα ξεσηκώσει σήμερα, με τη λύρα και τη μοναδική του φωνή, το θέατρο Βράχων και τους πιστούς θαυμαστές του. Είστε από τους τυχερούς που θα βρεθούν ανάμεσά τους;

Τον τίτλο «Χίλια καλώς εσμίξαμε» έχουν οι συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Βράχων. Μετά τις πρώτες του εμφανίσεις, επιφυλάσσει ακόμα μία βραδιά συνώνυμη του κρητικού γλεντιού. Όλες του οι εμφανίσεις είναι ήδη sold out, ενώ τα έσοδα από την τρίτη του συναυλία θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι τυχεροί που θα βρεθούν στη σκιά των βράχων για να απολαύσουν ζωντανά το φαινόμενο «Γιάννης Χαρούλης» επί σκηνής, θα συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό κρητικό γλέντι, από αυτά που κάθε φορά στήνονται στις συναυλίες του, πάντα γεμάτα αγάπη, σεβασμό, παλμό, συναίσθημα,  ένταση και ενέργεια.

Γιατί τον αγαπάμε τόσο;

1. Η φωνή του είναι τόσο όμοια με αυτή το Νίκου Ξυλούρη που οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες (και ευτυχώς προς τιμήν του).

2. Οι συναυλίες του είναι πάντα αυθεντικές και καταλήγουν  σε ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι, γεμάτο χορό, τραγούδι.

3. Σαν άνθρωπος, εκπέμπει ευγένεια, συμπάθεια και καλοσύνη που εκτιμάται πολύ στις μέρες μας.

4. Καταφέρνει και κάνει ανθρώπους κάθε ηλικίας να παραδοθούν στη μαγική δύναμη του χορού και του τραγπυδιού, χωρίς ενδοιασμούς.

5. Η μουσική και τα τραγούδια του αποδεικνύουν ότι τίποτα δε χαρίζεται, αλλά κατακτάται με πολλή προσπάθεια και εργατικότητα. Κι αυτό του το αναγνωρίζουμε στο έπακρο.

Πληροφορίες: Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στις 9 μ.μ.