Η “Amy” προβάλλεται απόψε στο Glastonbury

amy
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Επιβεβαιώθηκε ότι το ντοκιμαντέρ του Asif Kapadia με θέμα τη ζωή της τραγουδίστριας θα προβληθεί απόψε στο φετινό φεστιβάλ του Glastonbury.

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse θα προβληθεί στη William’s Green Stage, ενώ θα προηγηθεί και μια συνέντευξη με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Chris King, που συνέβαλε στα κείμενα της ταινίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού, ενώ όσοι παραβρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και ένα μήνυμα του σκηνοθέτη.

To “AMY” του βραβευμένου με BAFTA σκηνοθέτη Asif Kapadia, αφηγείται με μοναδικό, ενδελεχή τρόπο τη ζωή της Winehouse, με πολλά αποσπάσματα όπου η ίδια περιγράφει τα συναισθήματά της με δικά της λόγια. Περιέχει πλούσιο ανέκδοτο υλικό, καθώς και τραγούδια της που δεν ακούστηκαν ποτέ.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του έγινε στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου έλαβε εξαιρετικές κριτικές. Η πρεμιέρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο έγινε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Εδιμβούργου την περασμένη Πέμπτη.  Στις Βρετανικές Αίθουσες αναμένεται να προβληθεί στις 3 Ιουλίου.