Ο γιος Κοέν απόψε κάτω από την Ακρόπολη

adam-cohen-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Ο Άνταμ Κοέν, γιος του θρυλικού Λέοναρντ Κοέν, καταλαμβάνει απόψε το Ηρώδειο, μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, για να μας παρασύρει με τις εξαιρετικές του μελωδίες και τις αισθαντικές μπαλάντες του πατέρα του.

Ο Άνταμ Κοέν ηχογράφησε το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «We go home», στο παλιό αρχοντικό που είχε αγοράσει ο πατέρας του στην Ύδρα τη δεκαετία του ’60.  Η επιλογή του δεν ήταν τυχαία, αφού πρόκειται για μια πολύ προσωπική συλλογή τραγουδιών, που παραπέμπει ευθέως στις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας.

«Μέσα σε αυτό το άλμπουμ αποτυπώνονται οι συζητήσεις που έχω κάνει με τον πατέρα μου κι αυτές που θα ήθελα να κάνω με τον γιο μου», έχει αναφέρει ο ίδιος.

Η Ύδρα της παιδικής του ηλικίας μοιάζει να είναι η πιο «αγαπημένη» από τις πολλές πατρίδες του και, γι’ αυτό, το ειδυλλιακό νησί θα βρίσκεται στο επίκεντρο κάποιων από τα τραγούδια που θα ακουστούν απόψε στη συναυλία του.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κομμάτια και από τα τέσσερα άλμπουμ του Καναδού τραγουδοποιού, αλλά και αρκετές από τις γνωστές και αγαπημένες συνθέσεις του πατέρα του.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια νύχτα γεμάτη Κοέν...

Πληροφορίες: Ηρώδειο, στις 9 μ.μ.