H «μετενσάρκωση» της Janis Joplin στην Τεχνόπολη με πιο φτηνό εισιτήριο

beth-hart
ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Η αποψινή συναυλία της Beth Hart στην Τεχνόπολη θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, οι τιμές προπώλησης θα ισχύουν και στο ταμείο, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή εισιτηρίου για ορθίους είναι τα 22 ευρώ και για καθήμενους τα 27 ευρώ.

Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει μετενσάρκωση της Janis Joplin και αυτό διαπιστώνεται εύκολα από τις πρώτες νότες που βγαίνουν από το στόμα της. Άλλωστε την ενσάρκωσε και επί σκηνής στο Broadway, σε musical αφιερωμένο στη ζωή της Joplin. Η Beth Hart απόψε θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη.

Η Beth Hart είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της blues rock εδώ και πολλά χρόνια, με καριέρα που την έφερε κοντά στα βραβεία Grammy αλλά και σε σημαντικούς μουσικούς με τους οποίους συνεργάστηκε: Jeff Beck, Joe Bonamassa, Buddy Guy και Slash.

Με την τόσο ιδιαίτερη φωνή της, στην πρώτη της αθηναϊκή εμφάνιση, θα μας παρουσιάσει μια επιλογή από τραγούδια τής μέχρι τώρα καριέρας της, αλλά και τραγούδια από το νέο της album «Better than home».

Η ίδια μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένη που θα παίξει στην Ελλάδα και «στην πιο ιστορική πόλη του κόσμου, την Αθήνα. Και συνεχίζει λέγοντας: «Ξέρω, διαβάζω και ακούω για τις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες και συμπάσχω. Ελπίζω, για το διάστημα που θα παίξω, να φέρω λίγο φως στις καρδιές τους, ευτυχία και χαμόγελο».

Δείτε εδώ τις δηώσεις που έκανε για την ελληνική κρίση.

Πληροφορίες: Τεχνόπολη, είσοδος 25 και 30€.