Ξανά στη φυλακή ο Phil Rudd των AC/DC

phil-rudd
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

O πρώην drummer των AC/DC συνελήφθη, δέκα μόλις μέρες αφότου αφέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Rudd δήλωσε ένοχος για τις “φονικές” απειλές που έκανε σε έναν πρώην βοηθό του, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών. Πριν δύο βδομάδες καταδικάστηκε σε οκτάμηνο κατ’ οίκον περιορισμό.

Τώρα, σύμφωνα με το Billboard, ο Rudd θα επιστρέψει στη φυλακή. Ο δικηγόρος του μουσικού αρνήθηκε να σχολιάσει τους λόγους της σύλληψης. Ο δικαστής είχε επιμείνει σε 24ωρη παρακολούθηση και είπε στον drummer ότι θα επιστρέψει στη φυλακή, αν παραβίαζε τους όρους της ποινής του.

Ο λόγος που ο Rudd βρέθηκε κατηγορούμενος τον Απρίλη, είναι γιατί είχε απολύσει αρκετούς υπαλλήλους, λόγω των χαμηλών πωλήσεων του solo album του και είχε ζητήσει ένας από τους πρώην υπαλλήλους του να “εξαφανιστεί”. Είχε πληρώσει μάλιστα 200.000 δολάρια σε ένα συμβόλαιο θανάτου.

Μιλώντας για αυτό το συμβάν, ο Rudd είχε ισχυριστεί ότι περνούσε μια άσχημη περίοδο επιστρέφοντας στην Αυστραλία και πώς η solo του προσπάθεια ήταν μια παταγώδης αποτυχία.

Πλέον δεν έχει καμία επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη των AC/DC, παρότι, όπως αναφέρει, τους έγραψε ένα γράμμα και προσπάθησε να μιλήσει με τον Angus Young, αλλά δεν βρήκε καμία ανταπόκριση. Αφήνει πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο συγκρότημα κάποια στιγμή στο μέλλον.