Σαμπάνια με την υπογραφή του Jay Z

jay-z
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

O Jay Z αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει σαμπάνια, με τιμή 760 δολάρια τη φιάλη.

Η σαμπάνια του rapper θα είναι ωρίμανσης το λιγότερο πέντε ετών και θα είναι 100% Pinot Noir, από σταφύλια pinot, από περιοχές όπως Montagne de Reims, Chigny-les-Roses, Bouzy, Verzy και Verzenay.  Σύμφωνα με το Bloomberg 3000 φιάλες θα διατεθούν από τον Οκτώβρη.

Ο Jay Z είχε αγοράσει πέρσι την εταιρεία  παραγωγής σαμπάνιας, Armand De Brignac, από την οποία θα κυκλοφορήσει και η δική του. Η σαμπάνια “Ace of Spades” συνοδεύεται από ένα πολυτελές χαραγμένο μπουκάλι, ενώ οι κριτικοί που τη δοκίμασαν μίλησαν για ένα εξαιρετικό ποτό.

Η σαμπάνια της εταιρείας έγινε το αγαπημένο ποτό του rapper, όταν πέρσι αποφάσισε να μπουκοτάρει την Cristal, λόγω κάποιων άκρως ρατσιστικών και κοινωνικων σχολίων από τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς brand. Ο Frederic Rouzaud είπε ότι οι rappers και οι pop stars δεν θα έπρεπε να επιδεικνύουν το γούστο τους στη συγκεκριμένη σαμπάνια, μιας και κάνουν το προϊόν να φαίνεται φθηνό. Μετά από αυτό ο Jay Z, απαγόρευσε τη Cristal από τα clubs του και δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά κρατώντας  ένα μπουκάλι του πανάκριβου ποτού.