H Μαριέττα Φαφούτη για τρίτη χρονιά στον Κήπο του Μεγάρου

marietta-fafouti
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η Μαριέττα Φαφούτη επιστρέφει για τρίτη χρονιά στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, μαζί με την 8μελή μπάντα της, με μια ποπ συναυλία κάτω από τον αττικό ουρανό, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Μετά τις sold out συναυλίες της με τίτλο «RED», η Φαφούτη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά αποκλειστικά στους συνδρομητές Cosmote, την «GOLD» συναυλία της.

Το «χρυσό» κορίτσι της ποπ θα γεμίσει τον Κήπο του Μεγάρου με άφθονη χαρά, συγκίνηση, αισιοδοξία, ξέφρενο χορό, υπέροχες ποπ μελωδίες κι αγαπημένες της επιτυχίες.

Φυσικά δε θα λείψουν οι ανατρεπτικές διασκευές της για να ολοκληρώσουν το απόλυτα καλοκαιρινό πάρτι που θέλει να παγώσει τον χρόνο στην πόλη…

*** 2 διπλές προσκλήσεις *** Μαριέττα Φαφούτη @ Κήπος του Μεγάρου! ***Το χρυσό κορίτσι της ποπ και η 8μελής μπάντα της...

Posted by Click@Life on Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τo clickatlife.gr έχει εξασφαλίσει για εσάς 2 διπλές προσκλήσεις: Για να μη μείνετε έξω από το πάρτι, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό, μέσω Facebook

Τη συναυλία θα ανοίξει η νεαρή Angelika Dusk, που εμφανίστηκε πριν από έναν περίπου χρόνο στην ελληνική μουσική σκηνή και κατάφερε να ξεχωρίσει με το μοναδικό, προσωπικό της στυλ. Ο παραμυθένιος κόσμος που δημιουργεί μέσα από τους στίχους, τη μουσική και τα σύμβολά της έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό. Τώρα έρχεται να μας συστήσει και μερικά κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ, Marionette.

3 μοναδικές στιγμές της Μαριέττας Φαφούτη

«Don’t stop»

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία που μας σύστησε την όμορφη φωνή της δημιουργικής μουσικού ήταν το μελωδικό «Don’t stop». To λατρέψαμε όσο δεν πάει και το ακούσαμε δυνατά στο ραδιόφωνο.

«Κοοkoobadi»

Το «Don’t stop» μάς έκανε να πιστέψουμε ότι το κορίτσι αυτό είναι πολλά υποσχόμενο. Και το απέδειξε λίγο αργότερα, με το εκρηκτικό ντουέτο της με τον Monsieur Minimal.

«Take me there» & «Follow me to my world»

ΤηνΜαριέττα δεν θα τη βαρεθούμε, όσες φορές κι αν την ακούσουμε. Και η αλήθεια είναι ότι την ακούγαμε συνέχεια μέσα από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις της Aegean και της Cosmote, με τα βραβευμένα κομμάτια της «Take me there» και «Follow me to my world» αντίστοιχα.

Πληροφορίες: Κήπος Μεγάρου Μουσικής, είσοδος 12 ευρώ.