Ο Δήμος Αναστασιάδης συναντά τον Σεπτέμβρη στην Τεχνόπολη

dimos-anastasiadis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Την Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Αναστασιάδης υποδέχεται το φθινόπωρο με μια συναυλία στο κέντρο της πόλης.

Ο Δήμος Αναστασιάδης έφτιαξε γρήγορα κοινό και έχτισε έναν δικό του, προσωπικό χαρακτήρα στον χώρο της μουσικής. Οι εμφανίσεις του στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αφήνουν τους ακροατές ικανοποιημένους και υπενθυμίζουν ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη δυναμικό που ξεχωρίζει. 
Η ενορχήστρωση στο μιούζικαλ της χρονιάς «Rocky Horror Show», η πρωτότυπη μουσική στο μιούζικαλ «Φρουτοπία» και μία συνεργασία-έκπληξη με τον συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, ο οποίος τον επέλεξε για να ερμηνεύσει έργα από τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εντεύθεν», καταδεικνύουν πως δεν πρόκειται για έναν διάτοντα αστέρα που σε λίγο θα ξεχαστεί. 

Στη συναυλία της Τρίτης, την ημέρα που ξεκινά ο Σεπτέμβρης, ο Δήμος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι που θα περιλαμβάνει νέες επιτυχίες από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, όλες τις παλαιότερες δημιουργίες του, καθώς επίσης και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Μαζί του θα βρίσκεται ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος έχει επίσης εχέγγυα και εγγυήσεις. βραβείο Χορν, θριαμβευτικές κριτικές για τις θεατρικές του εμφανίσεις (Ήρωες, Βυσσινόκηπος, Οι Καμπάνες του Εντελβάις, Φουρκέτα, Τα Βαφτίσια κ.ά.). Μαζί τους, ο νέος και ταλαντούχος Νίκος Ζαδές. Την ομάδα συμπληρώνει η Μαρίζα Ρίζου ως special guest και οι μουσικοί: Κωνσταντίνος Γκαγκαστάθης, μπάσο,
Μάριος Στέρπης, κιθάρες (ηλεκτρικές & ακουστικές), Μανώλης Τόμπρος, τύμπανα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, πιάνα-πλήκτρα, Θάνος Γκιουλετζής, βιολί. 

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548, www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»