Ο Μπομπ Σφουγγαράκης προσλαμβάνει τον Ντέιβιντ Μπάουι και την Σίντυ Λόπερ

bob-sponge
ΤΡΙΤΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Επίσημη ανακοίνωση της Nickelodeon επιβεβαιώνει τη συνεργασία με κορυφαία ονόματα του πενταγράμμου για τη δημιουργία της μουσικής του μιούζικαλ με πρωταγωνιστή τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Το μιούζικαλ του Μπομπ θα είναι μια γιορτή της αχαλίνωτης ελπίδας, των μη αναμενόμενων ηρώων και της θεατρικής επινόησης, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι παραγωγοί. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι το μιούζικαλ θα ανέβει το 2016 με αυθεντική μουσική από κορυφαία ονόματα, όπως ο Τζον Λέτζεντ, ο Ντέιβιντ Μπάουι, η Σίντυ Λόπερ, οι Στίβεν Τάιλερ και Τζόι Πέρι.

Αν αναρωτιέστε πώς γίνεται οι καλύτεροι μουσικοί να έδωσαν τη συγκατάθεσή τους στην πρόταση συνεργασίας και να ασχολούνται με τη δημιουργία πρωτότυπων συνθέσεων για ένα τέτοιο μιούζικαλ, η απάντηση είναι απλή: όλοι τους είναι φανατικοί θαυμαστές του Μπομπ!
Μάλιστα, οι παραγωγοί εξηγούν πως το είδαν ως μια δημιουργική πρόκληση.  Η πρεμιέρα θα γίνει στο Οριένταλ Θέατρο του Σικάγου και ο στόχος φυσικά είναι η μεταφορά στο Μπρόντγουεϊ. Η τηλεοπτική σειρά ξεκίνησε το 1999, έχει συλλέξει αρκετά βραβεία και έχει μεταφερθεί δυο φορές στον κινηματογράφο.