Ο Πάνος τραγούδησε στο γκαζόν με τους φίλους του (Photos)

moyzoyrakis-11
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Το click@life δε θα μπορούσε να απουσιάζει...

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός -και ηθοποιός- με την ιδιαίτερη φωνή, μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ και πολλές επιτυχημένες συνεργασίες, υποδέχθηκε το κοινό του στον ασφυκτικά γεμάτο Κήπο του Μεγάρου, το βράδυ της Παρασκευής, υπενθυμίζοντάς μας πως τις πιο κρίσιμες στιγμές μάς περιμένει στο «βάθος πάντα ένας κήπος».

Ο Πάνος Μουζουράκης, μοιράστηκε τη σκηνή του συναυλιακού χώρου με αγαπημένους του φίλους και συνεργάτες. Κι ενώ ήταν έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένο να είναι μαζί του οι Παντελής Αμπαζής, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος και Μαρίζα Ρίζου, την έκπληξη με την παρουσία τους έκαναν ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Στη μεγάλη γιορτή αγάπης και φιλίας που οραματίστηκε και έκανε πράξη ο Πάνος, είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε πρωτότυπες, αλλά και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια. Ακόμη, rock και swing ακούσματα ήχησαν στα αυτιά μας, αλλά και κάποια από τα καινούργια τραγούδια που ετοιμάζει ο καλλιτέχνης, μεταξύ αυτών και το ειδικά για την περίσταση φτιαγμένο «Στο Βάθος Κήπος».

Η βραδιά έκλεισε με όλους τους καλλιτέχνες επί σκηνής να τραγουδούν το «Φίλα με ακόμα».

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]

Photos: click@life