Η Adele στην κορυφή

adele
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Δε σταματάει να σπάει τα ρεκόρ το νέο τραγούδι της Βρετανής καλλιτέχνιδας. Το “Hello” πήγε κατευθείαν στην κορυφή των Βρετανικών Charts, και έγινε το single με τις γρηγορότερες πωλήσεις για το 2015.

333.000 πωλήσεις, 259.000 downloads και 7.32 εκατομμύρια streams είναι μέχρι στιγμής το ρεκόρ που κατέχει το “Hello” κερδίζοντας και τον τίτλο του τραγουδιού με τα περισσότερα streams της χρονιάς, εκθρονίζοντας τον Justin Bieber από την πρώτη θέση.
Ρεκόρ όμως σημειώνει και στο Youtube, μιας και το “Hello”, έχει μέχρι στιγμής 50 εκατομμύρια views, ενώ σύμφωνα με μετρήσεις το video παρακολουθείται από ένα εκατομμύριο άτομα/λεπτό. Συγκριτικά, το νέο trailer της ταινίας Star Wars έχει συγκεντρώσει 1.2 εκατομμύρια views/ ώρα. 
Τα ρεκόρ δεν τελειώνουν εδώ, μιας και στην υπηρεσία Shazam, το “Hello” σκίζει. 2 άτομα/δευτερόλεπτα αναζητούν το τραγούδι , δηλαδή 200.000 φορές σε μία ημέρα. Σύμφωνα με υπεύθυνους, κανένας καλλιτέχνης δεν έχει πετύχει τόσες αναζητήσεις από  την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του καινούργιου του τραγουδιού.
Στο iTunes τώρα, η Adele είναι στην κορυφή σε 102 χώρες, και το νέο της album “25”, είναι νούμερο 1 σε 93 χώρες.