Off the Wall: Ο "βασιλιάς της ποπ" επιστρέφει μέσα από ένα μοναδικό συλλεκτικό πακέτο

mJ
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η επαναστατική ηχογράφηση του 1979, ένα νέο ντοκιμαντέρ καθώς και δάφορα άλλα καλούδια εμπεριέχονται στο συλλεκτικό πακέτο Off the Wall που θα κυκλοφορήσει σε τρεις εβδομάδες.

Ένα μοναδικό δώρο για τους fans του Michael Jackson κυκλοφορεί στις 29 Φεβρουαρίου από τη Feelgood Records. Πρόκειται για το συλλεκτικό πακέτο OFF THE WALL, που περιλαμβάνει τον ομώνυμο δίσκο-ορόσημο του Michael Jackson καθώς και ένα το νέο ντοκιμαντέρ του Spike Lee με τίτλο "Michael Jackson’s Journey from Motown to Off the Wall". Τη συλλογή συμπληρώνει ένα 16σελιδο βιβλίο, που περιέχει ένα νέο δοκίμιο και φωτογραφικό υλικό, μαζί με ένα κομμάτι κιμωλίας και ένα artwork που βασίζεται στον μαυροπίνακα στο εσωτερικό του. 

Για το ντοκιμαντέρ, ο σκηνοθέτης Spike Lee έχει συγκεντρώσει ένα πλούσιο αρχειακό υλικό, που περιλαμβάνει και αρκετό από το προσωπικό αρχείο του Jackson, με συνεντεύξεις από μέλη της οικογένειας και ταλέντα της εποχής, καθώς και δηλώσεις του ίδιου του Jackson, που δημιουργούν την εικόνα ενός χρονικού που «πιάνει» την άνοδο ενός αστεριού μέσα από την κυκλοφορία αυτού του δίσκου. Αυτή η εξερεύνηση του κεφαλαίου της καριέρας του Jackson επιτρέπει στο κοινό να ταξιδέψει μαζί του, από τη στιγμή που ξεκινάει από τη Motown, περνώντας στην CBS Records και σφυρηλατώντας τη σχέση του με τον θρυλικό παραγωγό Quincy Jones. Ένα φωτισμένο πορτραίτο προκύπτει από το πώς ένα παθιασμένο, σκληρά εργαζόμενο αγόρι μπόρεσε να γίνει ο «Βασιλιάς της Pop».

Το Off the Wall ηχογραφήθηκε όταν ο Jackson ήταν μόλις 20 ετών προαναγγέλλοντας τη σπουδαία σόλο καριέρα του. Σύμφωνα και με το περιοδικό Rolling Stone, αυτό το album επαναπροσδιόρισε τη σύγχρονη pop μουσική όπως την ξέρουμε. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά: το Off the Wall έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων του μαύρου καλλιτέχνη και άνοιξε μια καινούργια εποχή για την R’N’B και την pop μουσική σκηνή καθώς και για την προώθηση και τις τακτικές πωλήσεων σε τέτοιο βαθμό που ποτέ πριν δεν είχε δει η συγκεκριμένη σκηνή. Γραμμένο από τον ίδιο το Jackson, το πρώτο single από τον δίσκο, το Don’t Stop Till You Get Enough ήταν και το πρώτο Grammy του, αλλά και το πρώτο του Νο.1 στην αμερικανική και την παγκόσμια αγορά ως σόλο καλλιτέχνης. Μαζί με τα singles Rock With You, Off the Wall και She’s Out of My Life, ο Jackson έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία που είχε τέσσερα singles από το ίδιο άλμπουμ μέσα στο top 10 του Billboard Hot 100.

CD:
Τracklisting
 

 1. Don't Stop 'Til You Get Enough

  2. Rock With You

  3. Workin' Day And Night

  4. Get On The Floor                                                                                                   

  5. Off The Wall

  6. Girlfriend

  7. She's Out Of My Life

  8. I Can't Help It

  9. It's The Falling In Love

  10. Burn This Disco Out

DVD:
Documentary: Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall