Με τις ευλογίες της οικογένειας Picasso το νέο album του Kanye West

picasso-kayne-west
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο δισέγγονος του ζωγράφου είπε ότι η οικογένεια του καλλιτέχνη νιώθει μεγάλη τιμή που ο δημοφιλής rapper αποφάσισε να ονομάσει το νέο του album “The Life of Pablo”.

Το όνομα βέβαια μπορεί να μην αναφέρεται στον Picasso, μιας και υπάρχουν εικασίες ότι μπορεί να αναφέρεται στον έμπορο ναρκωτικών Pablo Escobar ή στον συγγραφέα Pablo Neruda, ή ακόμα και στους τρεις.

Ο Florian Picasso, πάντως, μιλώντας στο TMZ, δήλωσε ότι όλη οι οικογένεια Picasso δίνει τις ευλογίες της για το νέο πόνημα του rapper, συγκρίνοντας μάλιστα το έργο των δύο καλλιτεχνών, λέγοντας ότι και οι δύο έχουν όραμα, και όπως ο προπάππους του, έτσι και ο Kanye θέλει να φέρει επανάσταση στον χώρο του, με το να σκέφτεται πρωτοποριακά, όπως ακριβώς έκανε και ο μεγάλος ζωγράφος.

Παράλληλα ο Kanye West κατηγόρησε τον Chance the Rapper για την καθυστέρηση του “The Life of Pablo”, που ήταν να κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου, μετά την παρουσίαση της νέας κολεξιόν του West, τη Yeezy, στο Madison Square Garden, όπου μαζί με τη νέα του σειρά ρούχων, έπαιξε και όλα του τα νέα κομμάτια.

Στο twitter πάντως έγραψε ότι ο Chance the Rapper, επέμεινε να περιληφθεί το κομμάτι “Waves” στο album, και πώς σε αυτόν οφείλεται ο λόγος της καθυστέρησης.