H Grimes χτυπήθηκε από το ρεύμα πάνω στη σκηνή

grimes-2
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Τεχνικά προβλήματα ανέκυψαν κατά τη διάρκεια του show της τραγουδίστριας στο Δουβλίνο την περασμένη Τρίτη (15 Μαρτίου) στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής περιοδείας της.

Ένα χαλασμένο πεντάλ προκάλεσε μια σειρά από σοκ υψηλής τάσης κατά τη διάρκεια του show της Grimes στην ιρλανδική πρωτεύουσα. Αμοντάριστα πλάνα που ανέβασε θεατής στο Instagram δείχνουν την τραγουδίστρια να χοροπηδάει από τα σοκ ενώ τραγουδάει το “Butterfly”.

Παρά τα επεισόδια ηλεκτροπληξίας που υπέστη (τα οποία μάλιστα μερικές φορές μπορούν να αποβούν μοιραία), η Grimes παρέμεινε πεισματικά επί σκηνής και έφερε το show μέχρι τέλους. Τους απορημένους φανς της καθησύχασε διαβεβαιώνοντάς τους πως είναι καλά και πως θα επιστρέψει στην ιρλανδική πρωτεύουσα για να τραγουδήσει υπό κανονικές συνθήκες αλλά και για να επισκεφθεί τα κάστρα.

«Ευχαριστώ Δουβλίνο για την καλοσύνη κι ευγένεια», έγραψε στο Τwitter. «Ένα εκατομμύριο συγγνώμες που το πεντάλ μου χάλασε κι έπαθα ηλεκτροσόκ, παρόλα αυτά είμαι συγκινημένη που είστε όλοι τόσο υπέροχοι».

Μεταξύ άλλων, η Grimes πόσταρε στο προφίλ της και μια φωτογραφία κι ένα σχόλιο που διακωμωδούν το όλο σκηνικό. «Ευχαριστώ τον κάθε ένα από εσάς που τουίταρε αυτή τη φωτό για μένα σήμερα. Ευχαριστώ, ευχαριστώ».