Tέλος τα meet & greets ανακοίνωσε ο Justin Bieber

bieber
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Ο 22χρονος ποπ σταρ γνωστοποίησε μέσω Instagram ότι αισθάνεται κατάθλιψη και γι αυτό ακυρώνει τις συναντήσεις με τους οπαδούς του.

Αιτία γι αυτή του την απόφαση δεν αποτέλεσε κάποιου είδους υπεροψία αλλά η πραγματική του ανάγκη για ηρεμία, όπως δήλωσε. Ο σταρ ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με εκείνον και μια μικρή φαν στην αγκαλιά του γράφοντας προς τους 62κ φανς του:

«Σας αγαπώ, παιδιά... αλλά σκοπεύω να ακυρώσω τα meet & greets. Απολαμβάνω να γνωρίζω τόσο υπέροχους ανθρώπους αλλά καταλήγω να αισθάνομαι τόσο στεγνός και γεμισμένος από την ενέργεια των άλλων που στο τέλος νιώθω δυστυχισμένος… Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι χαρούμενοι, αλλά όχι εις βάρος μου και πάντα φεύγω νιώθοντας πνευματικά και συναισθηματικά εξαντλημένος σε σημείο κατάθλιψης...Η πίεση του να φτάνεις τις προσδοκίες των άλλων είναι πολύ μεγάλη για να τη σηκώσω στους ώμους μου».

Ωστόσο, για να «χρυσώσει το χάπι» ανέφερε πως η απουσία του από τα meet & greets θα του δώσει ενέργεια για να αφοσιωθεί στη μουσική του, αλλά και στα shows που τόσο αναμένουν οι οπαδοί του: «Ποτέ δε θέλησα να σας απογοητεύσω, αλλά αισθάνομαι ότι προτιμώ να σας προσφέρω τα show και τα albums που υποσχέθηκα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ λυπάμαι για όλο αυτό, μακάρι να μην ήταν τόσο δύσκολο για μένα...Θέλω να παραμείνω πνευματικά υγιής και να σας δώσω το καλύτερο show που έχετε δει».

Σημειωτέον πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bieber αναφέρεται σε συμπτώματα κατάθλιψης, καθώς από τον περασμένο Νοέμβριο είχε ήδη μιλήσει σε συνέντευξή για τη μοναξιά που νιώθει, παρομοιάζοντας μάλιστα την περίπτωσή του με αυτή της Amy Winehouse.