Για πέντε χρόνια εκτός μουσικής βιομηχανίας η Adele

adele-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα από τη βρετανική εφημερίδα The Sun που τιτλοφορείται "Hello and Goodbye".

Το χρυσό κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας αποσύρεται -ξανά- για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρεται σε διάφορα μέσα, η 27χρονη σταρ που είχε υπονοήσει πως ετοιμάζει νέο υλικό φαίνεται πως θα παραμείνει εκτός δισκογραφίας για ένα διάστημα πέντε ετών προκειμένου να αφοσιωθεί στο 41χρονο σύντροφό της, Simon Konecki και στον τρίχρονο γιο τους, Angelo.

Η πληροφορία φέρεται να ήρθε από φιλικό πρόσωπο της τραγουδίστριας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Είπε σε κοντινούς της φίλους ότι θα μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πέντε χρόνια προτού βγάλει επόμενο album. Είναι νέα μητέρα και δεν θέλει να ζήσει ούτε λεπτό μακριά από το γιο της. Ξέρω, είναι ένα σκληρό νέο για τους fan της», δήλωσε η πηγή.

Η Αdele ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της τον προηγούμενο μήνα και μέχρι το Νοέμβριο θα έχει δώσεις συνολικά 105 συναυλίες σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική –όχι όμως και στην Ελλάδα. Αν και μόλις λίγες μέρες σε περιοδεία, η Adele έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει επαρκή ειδιησεογραφία. Σχετικά με το τελευταίο, η νεαρή σταρ σχολιάστηκε δεόντως για τις δηλώσεις της κατά της τρομοκρατίας ανήμερα του τρομοκρατικού χτυπήματος στης Βρυξέλλες σε συναυλία της στο Λονδίνο, ενώ πιο πρόσφατα ένα ακόμα επεισόδιο έφερε ξανά στο προσκήνιο την τραγουδίστρια.

Ο λόγος για το show της στη Γλακσόβη -η 15η στάση της περιοδείας της- κατά τη διάρκεια του οποίου ένας θεατής τραυματίστηκε καθώς έπεσε από την οροφή του θεάτρου, κομμάτι από τoυς εγκατεστημένους προβολείς. Η Adele λυπήθηκε ιδιάιτερα και απολογήθηκε μέσω Twitter: «Λυπάμαι πολύ που ακούω πως κάποιος τραυματίστηκε στο show μου απόψε. Γίνεται έρευνα για να επιβεβαιώσουμε πως δε θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Χ», έγραφε το tweet της.