Όλοι μιλάνε για την εμφάνιση της Sia στο Coachella

sia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Στο festival που συγκεντρώνει κάθε χρόνο την αφρόκρεμα της σύγχρονης μουσικής σκηνής και είναι πόλος έλξης για μουσικόφιλους αλλά και για fashionistas, οι τυχεροί παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια “παράσταση της γενιάς του σήμερα”, όπως χαρακτηρίστηκε το show της Sia.

Αν και ο Calvin Harris ήταν ο headliner της τρίτης μέρας του Coachella, η Sia έκλεψε της εντυπώσεις και όλοι μιλούν για το πιο συγκλονιστικό live του festival.

H Αυστραλιανή τραγουδίστρια ερμήνευσε 13 τραγούδια της, ανάμεσά τους και οι επιτυχίες “Elastic Heart” και “Chandelier”, αλλά και κομμάτια που έχει η ίδια γράψει για άλλους καλλιτέχνες, όπως το “Diamonds” της Rihanna. Αυτό όμως που πραγματικά εντυπωσίασε ήταν η παρέλαση celebrities που την πλαισίωναν.

Εκτός από την χορεύτρια-παιδί θαύμα Maddie Ziegler που λειτουργεί ως το alter ego της και έκφραση του εσωτερικού της κόσμου, εμφανίστηκαν οι Kristen Wig, ο Paul Dano και η Tig Notaro επί σκηνής και στην οθόνη.

Ο Dano εμφανίστηκε σαν υπάλληλος σε τηλεφωνικό κέντρο, απαντώντας κλήσεις ανάμεσα στα τραγούδια, και σε κάποια στιγμή γύρω του εμφανίστηκαν οι χορευτές με κεφάλια λούτρινων ζώων, δημιουργώντας μια σουρεαλιστική εικόνα.

Σύμφωνα με τα ξένα Μ.Μ.Ε., που κάλυψαν το show, η ιδιαιτερότητα τού να βλέπεις κάτι που μοιάζει περισσότερο με performance παρά μια απλή pop συναυλία στη διάρκεια του Coachella ήταν κάτι μαγικό. Πολλοί αναφέρουν αυτή την εμφάνιση ως “την παράσταση μιας ολόκληρης γενιάς”, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα άψογο μείγμα μουσικής και τέχνης.