6 μέρες άυπνος πριν πεθάνει ο Prince

prince
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Η είδηση ήρθε από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον και συγκεκριμένα από τον σύζυγο της αδερφής του, Maurice Phillips.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια σχετικά με το θάνατο του Prince. Σύμφωνα με αποκαλύψεις που έγιναν από το οικογενειακό του περιβάλλον -και συγκεκριμένα από τον σύζυγο της αδερφής του, Maurice Phillips- o Prince είχε να κοιμηθεί περισσότερες από έξι μέρες. "Ήμασταν μαζί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Είχε δουλέψει 154 ώρες συνεχόμενα. Ήταν καλός αδερφός" δήλωσε ο Phillips σχετικά.

Η είδηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει το σάλο που έχει ξεσπάσει στο διεθνή Τύπο σχετικά με την κατανάλωση ηρεμιστικών, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο σταρ έπαιρνε συχνά και σε μεγάλες δόσεις το ηρεμιστικό Percocet, το οποίο είχαν συνδέσει στο παρελθόν με την παρενέργεια της αϋπνίας. Μέχρι τώρα, τα επίσημα αίτια του θανάτου του Prince παραμένουν άγνωστα, ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας πιθανώς θα βγουν σε μερικές εβδομάδες.

Την εξάρτηση του Prince από τα ηρεμιστικά χάπια ανέφερε ένας ακόμη άντρας, ο οποίος φέρεται πως ήταν ο προμηθευτής του σταρ από το 1984 μέχρι το 2008. "Γνώρισα τον Prince το 1984 και ήδη ήταν εθισμένος σε οπιούχα. Ήταν ήδη ένας συστηματικός χρήστης. Η συνήθεια αυτή του κόστιζε 200 με 300 δολάρια ημερησίως αλλά τα χρήματα δεν ήταν πρόβλημα για εκείνον" ανέφερε στη Daily Mail ο άντρας, ενώ πρόσθεσε πως ο Prince κατανάλωνε ηρεμιστικά χάπια για να καταπραϋνει τη νευρικότητά του.