Desert Trip: Το φεστιβάλ μεγατόνων που έρχεται στην California

desert-trip-official
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2016

Οι Bob Dylan, Paul McCartney, The Rolling Stones, Neil Young, Roger Waters και The Who, ανακοίνωσαν το φεστιβάλ Desert Trip που θα λάβει χώρα στο Empire Polo Field στο Indio της California, στον ίδιο χώρο που γίνεται το Coachella.

Στο δελτίο τύπου, το event αναφέρεται ως “once-in-a-lifetime concert”. Και πράγματι είναι αφού στο τριήμερο φεστιβάλ που θα γίνει από τις 7 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, οι τυχεροί που θα παρευρεθούν θα δουν για πρώτη φορά τα μουσικά “τέρατα” μαζί επί σκηνής. Συγκεκριμένα την πρώτη μέρα θα εμφανιστούν οι Rolling Stones και ο Bob Dylan, στις 8 θα παίξει ο Paul McCartney και ο Neil Young, ενώ στις 9 θα εμφανιστούν οι Who και Roger Waters.

Ο πρώτος που είχε αναφερθεί στο γεγονός ήταν ο Roger Daltrey των Who σε μια συνέντευξη του, λέγοντας ότι θα είναι ότι πιο σημαντικό απέμεινε από την εποχή τους. Επίσης ο manager του Neil Young αναφέρθηκε λέγοντας ότι ποτέ ξανά δε θα έχει κάποιος την ευκαιρία να δει ένα τέτοιο line-up. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη Δευτέρα.