Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Janet Jackson

Janet-Jackson
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2016

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς κυοφορεί το πρώτο της παιδί στα 49 της χρόνια.

Πριν από ένα μήνα (Απρίλιο) η Janet Jackson προέβη στην ακύρωση μιας σειράς εμφανίσεων σε Bόρεια Αμερική και Αγγλία. Φυσικά, οι καλοθελητές έσπευσαν να κάνουν διάφορες σπέκουλες για τα αίτια της αιφνίδιας ακύρωσης, με μια πιθανή εγκυμοσύνη να είναι η επικρατέστερη. Ένα μήνα μετά, πηγές από τον κύκλο της τραγουδίστρας επιβεβαίωσαν τις εικασίες περί εγκυμοσύνης δηλώνοντας σε αμερικάνικα μέσα πως η Jackson περιμένει πράγματι το πρώτο της παιδί. Ο ευτυχής μπαμπάς είναι ο Wissam Al Mana, με τον οποίο η 49χρονη σταρ παντρεύτηκε το 2012.

«Με το σύζυγό μου σχεδιάζουμε την οκογένειά μας, έτσι θα αναγκαστώ να καθυστερήσω την περιοδεία. Σας παρακαλώ, αν μπορείτε, προσπαθείστε να κατανοήσετε το πόσο σημαντικό είναι να προβώ τώρα σε κάτι τέτοιο. Πρέπει να είμαι ξεκούραστη όπως μου επεσήμαναν οι γιατροί. Θα συνεχίσω το τουρ όσο πιο σύντομα μπορώ» είπε η Jackson σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια να έχει προγραμματίσει την ακυρωθείσα περιοδεία της Αμερικής για το 2017, ενώ για τις εμφανίσεις της στην Αγγλία δεν υπάρχει ακόμα σαφής ενημέρωση.

Η Jackson απ’ ότι φαίνεται διανύσει μια καλή περίοδο στη ζωή της τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Εκτός από το ότι θα γίνει μαμά, η τραγουδίστρια είδε πέρσυ (2015) το album της Unbreakable –τον πρώτο της δίσκο σε εφτά χρόνια- να κατακτά την κορυφή των αμερικάνικων charts και την 11η θέση των βρετανικών. Pas mal..