H Lady Gaga σχολίασε τη μεταμφίεση της Μελίνας Μακρή στο Your Face Sounds Familiar

melina-lady-gaga
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΜΑΙΟΥ 2016

Η σταρ πήρε χαμπάρι τη μίμηση της Ελληνίδας Lady Gaga και έσπευσε να απαντήσει δια αντιπροσώπου από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Την προηγούμενη Κυριακή (15/5), η τραγουδίστρια των Vegas, Μελίνα Μακρή, έκανε μια guest εμφάνιση στο πλατό του YFSF, υποδυόμενη τη Lady Gaga και ερμηνεύοντας το "Poker Face". Η πολύ επιτυχημένη μεταμφίεση σε συνδυασμό με την εκ φύσεως ομοιότητα της Μελίνας με την Lady Gaga, ήταν πραγματικά ένα εντυπωσιακό θέαμα που θύμισε απόλυτα την εμφάνιση της "μητέρας των τεράτων" στο American Idol το 2009. Έτσι, μαζί με τα εξαιρετικά σχόλια των κριτών, η Μελίνα "απέσπασε" και την κριτική της ίδιας της Gaga μέσω του manager της, Bobby Campbell.

H Lady Gaga στο American Idol

Ποστάροντας στο dreamofgaga.com, το site των Ελλήνων φανς της, ο Campbell έγραψε εκ μέρους της διάσημης σταρ: «Ένα μεγάλο χειροκρότημα στο τερατάκι-αδερφή μου από την Ελλάδα. Μου έφερε στο μυαλό υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του “The Fame”. Πολύ όμορφη φωνή και η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να γίνει σε μεταμφίεση. Ευχαριστώ που μου υπενθύμισες τον εαυτό μου! Xέρια ψηλά για τα μικρά τερατάκια της Ελλάδας και χέρια ψηλά για τη Μελίνα».

Σχεδόν μην πιστέυοντας τί ακριβώς συνέβη, η Μελίνα απάντησε με τη σειρά της:

Το original post της Lady Gaga: "A big applause, to my monster sis from Greece. She brought some exciting memories from ‘The Fame’ era. Pretty beautiful voice, and the most excellent job on the disguise. Thanks for reminding me of my self, paws up to all my Greek little monsters, paws up to Melina!"