H Olivia Wilde σκηνοθετεί το νέο video clip των Red Hot Chili Peppers

olivia-wilde-red-hot-chili-peppers
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

H πρωταγωνίστρια του "Vinyl" εκτελεί χρέη σκηνοθέτη για το νέο κλιπ των Peppers "Dark Necessities"

Ηθοποιός, μαμά και μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου είναι μερικές από τις ιδιότητες της Olivia Wilde, η οποία αποφάσισε να προσθέσει άλλον ένα «ρόλο» στο εκτενές βιογραφικό της, αυτόν του σκηνοθέτη. Για του λόγου το αληθές, η σύντροφος του Jason Sudeikis που αυτήν την περίοδο κυοφορεί το δεύτερο παιδί τους, αποφάσισε να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για χάρη του νέου video clip των Red Hot Chili Peppers. Πρόκειται για το κλιπ του νέου τους τραγουδιού “Dark Necessities” που αποτελεί και το πρώτο single που κυκλοφορεί από τον τελευταίο τους δίσκο “The Getaway”.

Το κλιπ μάς δείχνει τους Peppers να παίζουν το νέο τους τραγούδι σε ένα 70s διαμέρισμα (η ταπετσαρία του τοίχου είναι χαρακτηριστική), ντύνοντας μουσικά τις δραστηριότητες μερικών ζωηρών κοριτσιών που κάνουν long board και tattoo, πίνουν μπύρες, εισβάλλουν σε μαγαζιά και γενικώς διασκεδάζουν κάπως «άγρια».

© Red Hot Chilli Peppers/ Facebook

Tα κορίτσια που πρωταγωνιστούν στο κλιπ παρτάρουν άγρια

Το οπτικό αποτέλεσμα είναι αισθητικά πολύ δυνατό και ίσως σε αυτό συμβάλλει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Wilde, καθώς πριν από μερικούς μήνες, η ηθοποιός εκτέλεσε ξανά χρέη σκηνοθέτη, αυτή τη φορά για το video clip των “Edward Sharpe & The Magnetic Zeros” και το τραγούδι τους “No Love Like Yours”.

Η ηθοποιός ενημέρωσε μάλιστα τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από μια χαρακτηριστική φωτογραφία που απεικονίζει τον Flea να τζαμάρει μέσα σε ένα νεροχύτη.