SUPER SUMMER: H νέα καλοκαιρινή συλλογή της Feelgood Records έρχεται για να δροσίσει το καλοκαίρι μας

super-summer
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Την επιλογή της συλλογής SUPER SUMMER έκανε ο Αντώνης Βιλλιώτης και συγκεντρώνει αγαπημένα καλοκαιρινά κομμάτια που φτιάχνουν την απόλυτη μουσική συντροφιά για τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού που έρχεται αλλά και όσων θα ακολουθήσουν.

38 τραγούδια που χαρακτήρισαν τα καλοκαίρια μας, σε μια συλλογή  που αποτελείται από δύο CD, το Summer Day, με τα πιο upbeat τραγούδια για την παραλία και το Summer Night, με πιο νυχτερινά, chill out τραγούδια για τα υπέροχα καλοκαιρινά βράδια! Από τα κλασσικά, “Echo Beach” των Martha and The Muffins, “Looking for The Summer” του Chris Rea, “Club Tropicana” των Wham!,  στις πιο πρόσφατες επιτυχίες “Cheerleader” του ΟΜΙ, “You Don’t Own Me” της Grace με τον G-Eazy, “Waves”με τον Mr.Probz, κ.α. Από τα χορευτικά “Addicted To You”της Shakira, “Summer” του Calvin Harris, “Walking On Sunshine” των Katrina & The Waves,  στα ατμοσφαιρικά “Koop Island Blues” των Koop με την Ane Brun, “Summertime” του Al Green,  “Summer Moved On” των Α-ΗΑ κ.α.

Η συλλογή Super Summer περιλαμβάνει και επιλογές από Έλληνες καλλιτέχνες, σε τραγούδια που έχουν συνδεθεί με τα καλοκαίρια μας, όπως τα “Kymata” του Μιχάλη Δέλτα με την Etten, το “Waves” των GAD, ο «Ωκεανός» της Καίτης Κουλιά σε remix των Mikro αλλά και το “Summer Lovers” (Super Summer Mix) του Monsieur Minimal σε νέα εκτέλεση ειδικά για τη συλλογή αυτή.