Είδαμε την Imany στο Ακρωτήρι (Photos)

imany
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Η αεικίνητη κι αινιγματική Γαλλίδα καλλιτέχνις με ρίζες από την Αφρική πλημμύρισε το χώρο με ιδιαίτερες μελωδίες, χαρίζοντάς μας μια μοναδική βραδιά.

Μερικά λεπτά μετά τις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης ανέβηκε στη σκηνή, όπου και για μιάμιση ώρα μας ταξίδευε παρέα με την 7μελή της μπάντα και την μεταλλική, αλλά παράλληλα ρομαντική της χροιά.

Εξωτική, αέρινη, καθηλωτική, άκρως επικοινωνιακή και γεμάτη θετική ενέργεια, εμψύχωνε το πλήθος, καταφέρνοντας ακόμα και τους πιο δύσκολους του ακροατηρίου να σηκωθούν από τις θέσεις τους, έκανε αστεία, ενώ τόνισε πόσο χαρούμενη είναι που επέστρεψε στη χώρα μας και πόσο πολύ αγαπά το ελληνικό φαγητό. Δεν έπαψε στιγμή να έχει επαφή με το κοινό. Το παρότρυνε, το προκαλούσε, το ξεσήκωνε. Δεν σταμάτησε να φωνάζει, χοροπηδώντας στη σκηνή, ξανά και ξανά “Athina”.

Την βραδιά άνοιξε με την τελευταία και αγαπημένη μας επιτυχία της “Don’t be so shy”, ενώ μεταξύ άλλων ακούσαμε και στίχους των: “You will never Know”, “Slow Down”, “Pray for help”, “Shape Of A Broken Heart”, “Take care”.

Αφιέρωσε σε όλο το γυναικείο πληθυσμό το “The Good, the Bad and the Crazy”, περνώντας και σχετικό μήνυμα στο αντρικό κοινό: «Πολλές φορές οι γυναίκες δεν ξέρουμε τι θέλουμε ή φερόμαστε παράξενα… Δεν θέλουμε να μας καταλάβετε. Θέλουμε απλά να μας αποδεχθείτε γι αυτό ακριβώς που είμαστε». Και λίγο πριν ερμηνεύσει το “Please and Change” ξεκαθάρισε -μεταξύ σοβαρού και αστείου- πως δεν πρέπει να προσπαθούμε να αλλάξουμε το σύντροφό μας. Μπορούμε απλά… να βρούμε κάποιον άλλο, αν αυτός δεν μας κάνει!

Η βραδιά έκλεισε με το “There were tears” και με μια πολύ γλυκιά αίσθηση, χάρη στην μοναδική αυτή performer, που γι ακόμα μία φορά κατέθεσε όλο της το είναι στο stage.

ΜΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΗ / [email protected]