Άλλος ένας γνώριμος επιστρέφει στο «Blade Runner 2049»

blade-runner-2049-ryan-gosling-harrison-ford
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2017

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια στην κλασσική ταινία επιστημονικής φαντασίας έρχεται τον Οκτώβριο.

Στα 35 χρόνια από την κυκλοφορία του «Blade Runner» από τον Ridley Scott έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλές θεωρίες αναφορικά με την φύση του Rick Deckard, για το εάν είναι ο ίδιος ένα ανδροϊοδές ρομπότ. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια «Blade Runner 2049», την οποία σκηνοθέτησε ο Denis Villeneuve και έγραψαν οι Hampton Fancher και Michael Green, πιθανότατα θα δώσει απαντήσεις.

Η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει σε περίπου πέντε μήνες και η Warner Bros. έχει αρχίσει να εντατικοποιεί την προώθησή της. Μετά το τρέιλερ κυκλοφόρησαν οι νέες αφίσες της ταινίας, στην οποία απεικονίζονται οι δυο πρωταγωνιστές της, Ryan Gosling και Harrison Ford.

Εκτός όμως από τον Ford, άλλος ένας ηθοποιός από την πρώτη ταινία θα κάνει την επανεμφάνιση του. Ο Edward James Olmos, ο οποίος είχε ενσαρκώσει τον βετεράνο blade runner Eduardo Gaff στην πρώτη ταινία, θα έχει έναν μικρό ρόλο στην νέα ταινία. Ο ίδιος ο ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή «The TRENDTalk Show», σημειώνοντας πως είχε υπογράψει σύμβαση εμπιστευτικότητας που του απαγόρευε να μιλήσει για την εμπλοκή του στην ταινία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός εξήγησε πως «ο ρόλος μου είναι όπως ήταν στην αρχική ταινία – τότε είχα μόνο τέσσερις σκηνές. Σε αυτήν έχω μόνο μια, αλλά είναι πάλι μια συγκινητική μικρή σκηνή».