Οι The Killers φωτογραφίζονται στην έρημο για τον νέο τους δίσκο

the-killers
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Οι ηχογραφήσεις με τον παραγωγό των U2 πραγματοποιήθηκαν σε Λας Βέγκας, Σαν Ντιέγκο και Λος Άντζελες.

Οι The Killers επέστρεψαν στην έρημο και δημοσίευσαν μια σειρά φωτογραφιών στο Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί πως σύντομα θα κυκλοφορήσουν τον πολυαναμενόμενο και πειραματικό νέο δίσκο τους. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται ο Ολλανδός φωτογράφος και σκηνοθέτης Anton Corbijn, ο οποίος είχε συνεργαστεί με το συγκρότημα στο βιντεοκλίπ του «All These Things That I’ve Done».

Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει τον τραγουδιστή των Killers Brandon Flowers να ποζάρει με τον Corbijn, ενώ η δεύτερη δείχνει ένα παλιό αυτοκίνητη με τη λεζάντα «έξω στην έρημο με τους K’ s» και το hashtag #photoshoot. Άγνωστο παραμένει εάν οι φωτογραφίες στο Twitter προέκυψαν από φωτογράφιση για το artwork ή την προώθηση της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς των Killers.

Τελευταίος δίσκος των Killers ήταν το «Battle Born» του 2012. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν που ξεκίνησαν να εργάζονται πάνω στο πέμπτο τους άλμπουμ, με ηχογραφήσεις στο Λας Βέγκας, το Σαν Ντιέγκο και το Λος Άντζελες, με τον παραγωγό των U2 στο «The Joshua Tree», Jacknife Lee.