Από πότε οι γαλαζοαίματες φορούν πουά;

poua-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Middleton φλερτάρει και υιοθετεί το στιλ της πριγκίπισσας Diana. Μήπως να αρχίσουμε κι εμείς να βλέπουμε τη ζωή μέσα από βούλες; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Kate Middleton προτιμά τα ασπρόμαυρα πουά.

Τι σύμπτωση. Και η Diana. Φορέματα, ανάλαφρα, ρομαντικά, καλοκαιρινά. Επίμονες βούλες, εμμονικές, ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, παραμένουν κλασικές, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. 

Οι Dolce&Gabbana σχεδίασαν το φόρεμα που φορούσε η Kate Middleton στο Γουίμπλεντον πρόσφατα. Για να ξαναφορέσει ένα πουά γαλάζιο φόρεμα με σκίσιμο και ντραπέ λεπτομέρειες με την υπογραφή Altuzarra, έναν χρόνο πριν. 

Αλλά κι όταν έφυγε από το μαιευτήριο, με πουά φόρεμα φωτογραφήθηκε όπως έκανε και η πριγκίπισσα Diana, το 1982. Στην εγκυμοσύνη της, μια από τις πιο χαρακτηριστικές της εμφανίσεις ήταν με μίνι πουά φόρεμα, μαύρο σακάκι και καπέλο, για να βρεθεί καλεσμένη σε γάμο. 

Τι μπορούμε να μάθουμε από τις εικόνες του σήμερα και του παρελθόντος; Τα πουά πηγαίνουν με όλα, δεν προκαλούν τα βλέμματα, είναι διαχρονικά, ταιριάζουν πολύ με μαύρο ή κόκκινο σακάκι. H ζωή είναι γλυκιά και ρετρό, όταν είναι πουά. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com