Πώς φροντίζουμε το δέρμα μας πριν και μετά τα πάρτι;

matia-krebati-gunaika-aggouri
ΤΡΙΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Aκόμη κι αν έχουμε τις μαύρες μας και ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων που μελαγχολούν την περίοδο των γιορτών, λίγο το κρύο, λίγο το παραπάνω μακιγιάζ, σίγουρα μπορούμε να επωφεληθούμε από ορισμένες απλές συμβουλές. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Είναι η στιγμή που θέλουμε επιτέλους να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας. Και να αγοράσουμε τουλάχιστον ένα προϊόν που τσιγκουνευόμασταν όλη τη χρονιά, ή να ζητήσουμε να μας το κάνουν δώρο. Ποτέ δεν είναι αργά να αναζητήσουμε την τέλεια κρέμα ημέρας ή νύχτας στο μαγικό βαζάκι. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Μάσκα δυο μέρες πριν το ρεβεγιόν; Γιατί όχι; Δεν είναι ώρα να τεμπελιάσουμε τώρα, έχουμε κάθε λόγο να το παρακάνουμε και να υπερβάλλουμε λίγο. Ή πολύ. Και η περιποίηση δεν στοιχίζει απαραίτητα ακριβά, ειδικά όταν μπορούμε να την κάνουμε μόνες στο σπίτι.

Την ημέρα που ξέρουμε ότι θα βγούμε έξω, ακόμη κι αν πρόκειται να πάμε σε σπίτι, είναι απαραίτητο να προσθέσουμε κάτι για λάμψη, από ένα στικ με κονσίλερ και ασημόσκονη μέχρι στρας και μικροσκοπικά αστέρια πάνω από τη σκιά.

Μάσκες για τα μάτια; Σέρουμ; Κρέμα ματιών; Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το πριν  και το μετά. Και να επενδύουμε στο δέρμα μας. Γιατί δεν θέλουμε να είμαστε λαμπερές και να ακτινοβολούμε για λίγες ώρες, θέλουμε να μοιάζουμε ξεκούραστες και μετά το ξενύχτι.

Οπότε. Αλλάζουμε τη ρουτίνα μας και επενδύουμε στο δέρμα μας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να μείνουμε άβαφες για λίγες ημέρες. Μέχρι το επόμενο κάλεσμα και το άγγιγμα της Tinkerbell.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com