Πώς προετοιμάστηκε η Margot Robbie για την Barbie;

margotrobbie-barbie
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Η ό,τι-πιο-κοντινό-υπάρχει-σε-ανθρώπινη-Barbie ηθοποιός δίνει βάση στην εσωτερική υγεία και την υγεία του εντέρου για να ακτινοβολεί ομορφιά και λάμψη.

Στην πιο πρόσφατη ταινία της “Barbie” της Greta Gerwig, η διάσημη ηθοποιός Margot Robbie έλαμψε ως μια real-life κούκλα που πρωταγωνίστησε στα παιδικά χρόνια πολλών κοριτσιών (και αγοριών), που προκάλεσε ανασφάλεια σε μεγάλη μερίδα εφήβων και που έπαιξε κι αυτή το ρόλο της στην καθιέρωση του προτύπου της ψηλής ξανθιάς εντυπωσιακής και αψεγάδιαστης γυναίκας, που όπως ξέρουμε όλοι δεν υφίσταται στην πραγματικότητα. Με τα φώτα επάνω της, λοιπόν, η Margot Robbie ζωντάνεψε την Barbie και παρ’ όλο που γνωρίζουμε πλέον καλά ότι πίσω από αυτό που βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη κρύβονται… τόνοι «φτιασιδώματος» που ξεπερνούν τα απλά φίλτρα του Instagram, η αυστραλή ηθοποιός παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα. Έχει άραγε κάποιο μυστικό πέρα από το πασπαλισμένο με χρυσόσκονη DNA της; Η αλήθεια είναι πως έχει. Κι αυτό είναι τα προβιοτικά.

Στην προετοιμασία της για την Barbie, λοιπόν, η Margot Robbie έφτιαξε με τη βοήθεια ειδικών μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς, με πρωτόκολλα φροντίδας δέρματος, συμπληρώματα διατροφής και συγκεκριμένη δίαιτα, με τα προβιοτικά να πρωταγωνιστούν. Συγκεκριμένα, η 33χρονη ηθοποιός κατανάλωσε πολλές προβιοτικές τροφές όπως ξινολάχανο, kimchi, κεφίρ, πικρές τροφές και πολλά μούρα, ενώ ταυτόχρονα λάμβανε και συμπληρώματα με προβιοτικά. Ο λόγος είναι ότι τα προβιοτικά, που ουσιαστικά είναι καλά βακτήρια που χρειαζόμαστε, βοηθούν στη διατήρηση μιας καλής ισορροπίας βακτηρίων στον οργανισμό, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες, σε καλή εντερική υγεία, η οποία με τη σειρά της υποστηρίζει τη συνολική υγεία, μέσα κι έξω.

Ταυτόχρονα, έπινε καθημερινά βιολογικό τσάι γαϊδουράγκαθο για αποτοξίνωση, το οποίο βοηθά στην παραγωγή γλουταθειόνης που βοηθά στη λάμψη και τη φωτεινότητα του δέρματος.

Όλα αυτά, φυσικά, τα έκανε με την καθοδήγηση ειδικού και εξατομικευμένα με βάση τις δικές της ανάγκες, ενώ συνέχισε και μετά τα γυρίσματα να επισκέπτεται τους ειδικούς, προκειμένου να διατηρήσει την υγεία του δέρματός της.