Τι σας περιμένει στο «μισελενάτο» πλέον Tudor Hall

tudor-hall
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Το Tudor Hall Restaurant στο Ξενοδοχείο King George στην καρδιά της Αθήνας διακρίθηκε πρόσφατα από τον οδηγό Michelin αποκτώντας το πρώτο του αστέρι και είναι σίγουρα ένας γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στη λίστα σας.

Σε ένα υπέροχο, μεγαλόπρεπο περιβάλλον στον 7ο όροφο του Ξενοδοχείου King George με θέα όλη την Αθήνα, το Tudor Hall μπήκε φέτος στη λίστα με τα εστιατόρια της Αθήνας που μετρούν αστέρια Michelin, επιβεβαιώνοντας ότι η γαστρονομική σκηνή της πόλης ανεβαίνει συνεχώς σκαλοπάτια.

Ο καταξιωμένος Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, καταθέτοντας καθημερινά το ταλέντο του στα δυο κορυφαία ξενοδοχεία της Αθήνας, εξελίσσεται αδιάκοπα και μαζί με τον διακεκριμένο Chef de Cuisine Νίκο Λειβαδιά και τον ταλαντούχο Pastry Chef Αλέξανδρο Κούφα δημιουργούν πιάτα με μοναδικό χαρακτήρα που αναδεικνύουν τη μοντέρνα εκδοχή παραδοσιακών υλικών εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε πιάτο και γλυκό αποτελεί έργο τέχνης με εκλεπτυσμένα χρώματα, φίνα αρώματα και ξεχωριστή παρουσίαση προσφέροντας στον επισκέπτη μια αυθεντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

Στο «αστραφτερό» μενού του θα βρείτε ορεκτικά με άρωμα θάλασσας, όπως Μπαρμπούνι με αγκινάρα, καρότο, μελάνι σουπιάς, μάραθο και σάλτσα μπουγιαμπέσα, αλλά και Καραβίδα ψητή με σάλτσα από το κοράλι της και κους κους με βουβαλίσιο γάλα και λεμόνι, ενώ υπάρχουν και 3 επιλογές για ψάρι: Μπακαλιάρος, φινόκιο, αλμύρα, αυγά καπνιστής πέστροφας και σάλτσα βουτύρου με ξινήθρα, Αστακός γεμιστός με χτένια, τζίντζερ, πουρέ και πίκλα καρότου και μπισκ αρωματισμένη με λεμονόχορτο και Γλώσσα γεμιστή με μους ψαριού, κίτρινο και πράσινο κολοκύθι, φύλλα καπουτσίνο και σάλτσα από Ασύρτικο κρασί. Οι λάτρεις της… ξηράς μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε Στήθος Κοτόπουλο με τραγανό καλαμπόκι και πουρέ, πιπεριά τσίλι, αφρό πολέντα και σάλτσα κοτόπουλο, Σέλα Αρνιού με υφές μελιτζάνας, ‘harissa’, πλιγούρι και σάλτσα αρωματισμένη με λεμονοθύμαρο και Wagyu striploin μόσχου με πράσινα σπαράγγια, εμουλσιόν μαύρου σκόρδου, πατάτα και σάλτσα καλοκαιρινής τρούφας.

Η εξαιρετική λίστα κρασιών, που επιμελείται ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη συνολική γαστρονομική εμπειρία και σε συνδυασμό με το απαράμιλλο σέρβις συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ανεπανάληπτης γαστρονομικής εμπειρίας για τους επισκέπτες.

Το αστέρι Michelin είναι αποτέλεσμα του πάθους και της αφοσίωσης της ομάδας του εστιατορίου σε επίπεδο κουζίνας και σέρβις και έρχεται να επιβραβεύσει με τον καλύτερο τρόπο τα εξαιρετικά ταλέντα που την απαρτίζουν με όραμα την ανάδειξη της Ελλάδας ως γαστρονομικό προορισμό παγκοσμίου επιπέδου.    

Info
Tudor Hall Restaurant
Ξενοδοχείο King George, 7ος όροφος
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 3
 +30 2103330748