Cova Astir Marina: Ανοίγει σήμερα η πιο κομψή pasticceria

cova-pasticceria
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης υποδέχεται το ολοκαίνουργιο Cova Astir Marina, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του και υπόσχεται να γίνει ο νέος αγαπημένος προορισμός της περιοχής.

Πριν λίγο καιρό είχαμε ανακοινώσει την άφιξη του ιστορικού καταστήματος του Μιλάνου στον Αστέρα Βουλιαγμένης, μέρος της συνολικής επένδυσης για την ανακαίνιση της εντυπωσιακής Astir Marina και σίγουρα από τις πολυαναμενόμενες αφίξεις των λάτρεων της dolce vita. Σήμερα, λοιπόν, έφτασε η μεγάλη ημέρα που το Cova Astir Marina ανοίγει τις πόρτες του, έτοιμο να μας συστήσει τη ζεστή του ατμόσφαιρα, το αριστοκρατικό του σαλόνι και τη βαθιά ιστορία του ονόματός του.

Εκεί μπορείτε να ζήσετε την ξεχωριστή εμπειρία πρωινού γεύματος σε μιλανέζικο στυλ, με τη μυρωδιά από φρεσκοζυμωμένα κρουασάν, τις παραδοσιακές τάρτες και πάστες, τα κέικ και τον αυθεντικό ιταλικό espresso και aperitivo στην αρχοντική του διακόσμηση που θα σας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, στο πρώτο ιστορικό καφέ Cova που άνοιξε στο Μιλάνο το 1817 από τον Antonio Cova ως «Caffe del Giardino», δίπλα στο Teatro alla Scala, προσελκύοντας την αφρόκρεμα της κοινωνίας. Όλα τα γλυκά για τα οποία το Cova είναι διάσημο παγκοσμίως, βρίσκονται σε ένα εντυπωσιακό «window comptoir», μια αριστοκρατική βιτρίνα στην είσοδο της pasticceria, που θα σας τραβήξει αμέσως το βλέμμα.

Μπορείτε, όμως, να απολαύσετε και το μεσημεριανό γεύμα σας δίπλα στη θάλασσα, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε fine dining με ιταλικές επιρροές, σε μια υψηλής ποιότητας εμπειρία φαγητού και ποτού που πρεσβεύει.

Το Cova Astir Marina αποτελεί την νέα, συναρπαστική προσθήκη στην μεγάλη οικογένεια του ιστορικού μιλανέζικου brand Pasticceria Cova, που από το 2013 είναι μέλος του Ομίλου LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton. Μέχρι σήμερα, το Cova μετρά 32 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Info
Cova Astir Marina
Απόλλωνος 77, Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης 16671
21 4444 8250 
IG: @covaastirmarina | FB: @cova.astir
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα & Τρίτη: Κλειστά, Τετάρτη, Πέμπτη & Κυριακή: 11:00 – 20:00, Παρασκευή & Σάββατο: 11:00 – 23:30