Ιαπωνία: Το ταξίδι που πρέπει να κάνετε φέτος την άνοιξη

kioto-iaponia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Ένα από τα πιο μακρινά, αλλά πιο ονειρεμένα ταξίδια ετοιμάζει τη φετινή άνοιξη το ταξιδιωτικό πρακτορείο Melodrakma Universal, για όσους τολμούν να ταξιδέψουν 9.500 χιλιόμετρα μακριά, σε νέους πολιτισμούς και κουλτούρες.

Στην άλλη άκρη του κόσμου, η Ιαπωνία είναι σίγουρα ένα ταξίδι ζωής, με τις γκέισες, την ιστορία των Samurai, το Τόκιο, το Κιότο, την Οσάκα, το Φούτζι Γιάμα, τις ανθισμένες κερασιές, αλλά και τα πιο άγνωστα spots της στην Τακαγιάμα, το Νίκκο, την Καναζάουα, το Σιρακουαγκό και το Ινάρρι.

Η Melodrakma Universal θέλει φέτος την άνοιξη να μας τα συστήσει όλα και οργανώνει ταξίδι στην Άπω Ανατολή, ένα ταξίδι σε μια σπάνια ευγένεια, σε μια αισθητική από άλλον πλανήτη, σε ένα σπουδαίο παρελθόν και σ’ ένα ίσως ακόμα σπουδαιότερο μέλλον.

Το Ταξίδι στην Ιαπωνία είναι κάστρα και παλάτια, λίμνες και ηφαίστεια, υψηλή τεχνολογία και παραδοσιακή τελετή-δείπνο σε μια νύχτα με μια Γκέισα, Karaoke, Θέατρο Νο, Καμπούκι, φυσική ομορφιά και τεχνητή νοημοσύνη, ιστορία αλλά κυρίως Άνθρωποι και οι μικρές παγκόσμιες ιστορίες τους. Για 13 μέρες (10 νύχτες), θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε έναν κόσμο μακρινό, γεμάτο συμβολισμούς αρχαίους και μακρινούς αλλά οικείους.

«Το Ταξίδι είναι Σπίτι που μπαίνουμε, το κατοικούμε, το αγαπάμε… Πιστεύω ακράδαντα πως ένα ταξίδι πρέπει κυρίως να έχει ψυχή κι αυτό μόνο οι ανθρώπινες ιστορίες μπορούν να το προσφέρουν. Αυτές έχουν ψυχή και στα λεωφορεία του κόσμου δίνουν κάθε μέρα το φιλί της ζωής και της νιότης σ’ όσα γερνάνε μέσα μας. Η Μνήμη είναι το Concept του δικού μας ταξιδιού. Αγαπάμε την Ιαπωνία και η αγάπη αυτή έγινε κλειδί για να μπούμε στη μυστική καρδιά ενός μαγικού τόπου… » υπογραμμίζει ο Γιάννης Λυμτσιούλης, Διευθυντής της Melodrakma Universal.

Για την άνοιξη του 2024, είναι προγραμματισμένες 4 αναχωρήσεις για τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου: 13 Μαρτίου, 24 Μαρτίου, 31 Μαρτίου (για την περίοδο των ανθισμένων κερασιών) και 30 Απριλίου (για το Πάσχα).