Η Αφροδίτη φλέγεται, Ο Άρης παγώνει

men-vs-women
ΤΡΙΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

«Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες και πώς να τις κατανοήσουμε» Ο συγγραφέας Τζον Γκρέι μοιράζεται μαζί μας βασικά συστατικά της ευεξίας, της ευτυχίας και του διαρκούς πάθους, αποκαλύπτοντας τα κλειδιά για φυσική υγεία και διαρκή ενεργητικότητα.

Άνδρες εναντίων γυναικών. Μια "μάχη" που κρατά ανα τους αιώνες. Γιατί οι γυναίκες και οι άντρες διαφέρουν τόσο; Ο Τζον Γκρέι εξηγεί τι επηρεάζει την ορμονική ισορροπία και μακροπρόθεσμα τις σχέσεις, τη διάθεση και την υγεία μας. Με πρακτικές συμβουλές και απλές τεχνικές βοηθά τους άντρες και τις γυναίκες να διαχειριστούν αποτελεσματικά το στρες στις σχέσεις τους, να κατανοήσουν, να σεβαστούν και να εκτιμήσουν τις διαφορές τους.

Εισαγωγή του συγγραφέα:
«Ελάτε μαζί μου λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά στις περιπέτειες του Άρη και της Αφροδίτης καθώς μαθαίνουν να αντεπεξέρχονται σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο σύμπαν. Ακολουθήστε με για να μάθετε πώς εσείς και ο σύντροφός σας θα χρησιμοποιήσετε τη νέα αυτή αντίληψη για τους τρόπους με τους οποίους οι άντρες και οι γυναίκες διαχειρίζονται το στρες έτσι ώστε να εξασφαλίσετε μια μακριά ζωή γεμάτη με αγάπη, ευτυχία και ζωτικότητα.
Δεν θα χρειαστεί να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα για να τα πετύχετε όλα αυτά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές ήπιες τροποποιήσεις και απλές αλλαγές – αλλά και την αποφασιστικότητα να κάνετε την πιο σημαντική σχέση σας περισσότερο αμοιβαία υποστηρικτική και ικανοποιητική απ’ όσο είχατε ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσε να γίνει.»

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Τζον Γκρέι είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους συγγραφείς σε θέματα σχέσεων των δύο φύλων.
Έχει γράψει συνολικά δεκαέξι βιβλία και καθιερώθηκε με το κλασικό πλέον Άντρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη. Τα βιβλία της σειράς Άρης και Αφροδίτη έχουν πουλήσει πάνω από πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκο­σμίως και έχουν μεταφραστεί σε σαράντα πέντε γλώσσες. Με ειδίκευση σε θέματα επικοινωνίας, ο συγγραφέας έχει βοηθήσει εκατομμύρια ζευγάρια να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και την καθημερινή τους συμβίωση.Αποκαλύπτει τον πλούσιο και πολύπλοκο κόσμο των συναισθημάτων, βοηθώντας άντρες και γυναίκες να κατανοήσουν τις διαφορές των δύο φύλων και να ερμηνεύσουν τη συμπεριφορά τους. Ο Τζον Γκρέι ζει στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του.

Το βιβλίο "Η Αφροδίτη φλέγεται, Ο Άρης παγώνει" κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Μίνωας.