Η ζωή της Whitney στη μεγάλη οθόνη

whitney1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2014

Η Angela Basset, είκοσι σχεδόν χρόνια μετά την οσκαρική εμφάνισή της ως Tina Turner στο «What’s love got to do with it» επανέρχεται για να μας πει την ιστορία της Whitney Houston.

Πρώτη φορά από τη θέση της σκηνοθέτιδας, η γνωστή ηθοποιός έχει αναλάβει να μεταφέρει στην οθόνη μία ακόμη ταραχώδη σχέση της μουσικής βιομηχανίας. Την προσωπική ιστορία μίας από τις σπουδαιότερες φωνές της παγκόσμιας μουσική.

Angela Bassett και Whitney Houston.

Η σχέση της Whitney Houston και του Bobby Brown, από τη στιγμή που γνωρίστηκαν μέχρι τις δικαστικές διαμάχες, το γάμο και το διαζύγιό τους, γίνεται ταινία και η φίλη και παλιαότερα συμπρωταωνίστριά της, η Angela Basset θα γίνει «Whitney Houston» το 2015.

Η ταινία θα εντρυφήσει με σοβαρή ματιά στη σχέση του ζευγαριού και όχι με την οπτική του reality show «Being Bobby Brown» που είχε προβληθεί παλαιότερα.

Άγνωστο παραμένει βέβαια αν η ταινία θα καταλήγει με τη λήξη της σχέση της με τον Bobby Brown ή με το θάνατο της Whitney το 2012.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Sanitsky σε συνεργασία με τον Larry Sanitsky (Betty & Coretta), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Shem Bitterman (Betty & Coretta).