10 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζατε για τη Nicki Minaj

nicki-minaj
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

H εκκεντρική τραγουδίστρια επιστρέφει φέτος με νέο album, πάντα προκλητική αλλά και άκρως ενδιαφέρουσα.

1. Το πραγματικό της όνομα είναι Onika Tanya Maraj και γεννήθηκε στο Saint James, στα νησιά Trinidad&Tobago.

2. Δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια, μιας και ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και μάλιστα μια φορά έβαλε φωτιά στο σπίτι τους με τη μητέρα της μέσα. Αυτά τα γεγονότα, την ανάγκασαν να μετακομίσει στο Bronx και να ζήσει με τη γιαγιά της.

3. Φυσικά  έχει πάρει μέρος σε διαμάχες μέσω social media με άλλους celebrities. Ο πιο διάσημος καυγάς της ήταν με τη  Lil’Kim, με τη δεύτερη να θεωρεί ότι η νεαρή σταρ αντιγράφει τα βήματά της.  Η Nicki απάντησε με το κομμάτι “Roman’s Revenge”, στο οποίο στολίζει την παλαίμαχη σταρ.

4. Είναι μία από τις βασίλισσες του twitter με 14 εκατομμύρια followers.

5. Το τατουάζ που κοσμεί το μπράτσο της γράφει τη φράση «Θεέ μου είσαι πάντα δίπλα μου», στα Κινέζικα.

6. Είναι διάσημη και για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, που κάποιες φορές ξεπερνούν και αυτές της Lady Gaga και κινούνται στα όρια του κιτς.

7. Έχει πολλά παρατσούκλια να τη συνοδεύουν, ανάμεσά τους τα Harajuky Barbie, Nicki Lewinski και Roman Zolanski, το alter ego της, ένα βίαιο αγόρι με καταγωγή από τη Βρετανία, που όπως λέει η ίδια ζει μέσα της.

8. Αν και σε ένα τραγούδι της αναφέρει ότι θα ψήφιζε στον Mitt Romney στις περασμένες εκλογές στις Η.Π.Α., η ίδια το αρνήθηκε, δηλώνοντας την υποστήριξη της στο Πρόεδρο Ομπάμα.

9. Έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλα τα μεγάλα ονόματα της μουσικής, από τη Madonna και τη Rihanna, μέχρι τον Eminem και τον Jay-Z.

10. Φοβάται τα ύψη και τρέμει τα αεροπλάνα.

Ροζίνα Αράπη