Imam Baildi: Γιατί μας τρελαίνουν τόσο;

imam-baildi
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Οι Imam Baildi ανεβαίνουν και φέτος στη σκηνή της Τεχνόπολης για μια μόνο νύχτα κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί μας τρελαίνουν τόσο πολύ.

- Έδωσαν ζωή σε παλιά ξεχασμένα ή άγνωστα κομμάτια μέσα από τις υπέροχες πειραγμένες εκτελέσεις τους.

- Τα φοβερά beats και οι υπέροχες μελωδίες τους, μας κάνουν να χορεύουμε από Στέλιο Περπινιάδη μέχρι Βασίλη Τσιτσάνη και Σοφία Βέμπο.

- Ακόμα και συμβολικά να το δει κανείς, μας έκαναν να καταλάβουμε ότι πρέπει να κοιτάμε πίσω για να προχωρήσουμε μπροστά.

- Στα κομμάτια που πειράζουν, η νοσταλγία διαδέχεται την έξαρση και η συγκίνηση τη ζωντάνια με μια μοναδικότητα στο συνδυασμό.

- Σε παλιότερη συνέντευξή τους στο clickatlife.gr είχαν δηλώσει ότι «η ανάγκη των μουσικών να εισπράξουν την ενέργεια του ακροατηρίου σε μια καλή συναυλία, είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη του κοινού να δει το αγαπημένο του συγκρότημα». Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να τους αγαπάμε ακόμα περισσότερο και να τους το δείχνουμε με κάθε ευκαιρία.

Ιδιαίτερα τη σημερινή τους συναυλία δεν τη χάνουμε με τίποτα, αφού επιστρέφουν δυναμικά μετά από 3 χρόνια απουσίας, τη στιγμή ακριβώς που τους έχουμε αναγκη περισσότερο από ποτέ.

Πληροφορίες: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548.