Μαθαίνουμε Ισπανικά με οδηγό την ποίηση του αργεντίνικου τάνγκο

mathimata-ispanikon
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής πραγματοποιούνται οι τέσσερις εβδομαδιαίες συναντήσεις που υπόσχονται να μας διδάξουν Ισπανικά με έναν διαφορετικό τρόπο.

Το σεμινάριο που θα γίνεται κάθε Τετάρτη 7:00-8:30 μ.μ. με εναρκτήρια ημερομηνία την 13 του Ιανουαρίου, απευθύνεται σε άτομα που έχουν λίγες βασικές γνώσεις Ισπανικών. Με κόστος 40 ευρώ και υπεύθυνη την φιλόλογο και μεταφράστρια Marta Silvia Dios Sanz τα μαθήματα συνδυάζουν τη συστηματική εκμάθηση της γλώσσας με την ποίηση του τάνγκο. Με τη βοήθεια της γραμματικής και της συντακτικής ανάλυσης προσεκτικά επιλεγμένων έργων από την πλούσια ανθολογία του τάνγκο, θα γνωρίσουμε τη δομή αλλά και την «ψυχή» της ισπανικής γλώσσας με τρόπο εναλλακτικό.

Η εισηγήτρια
Η Μάρτα Σίλβια Διος Σανς (από το Μπουένος Άιρες), είναι συγγραφέας, μεταφράστρια και διοργανώτρια σεμιναρίων για την αργεντίνικη λογοτεχνία και την ποίηση του τάνγκο.

Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σήμερα είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει τιμηθεί με λογοτεχνικά βραβεία.

Info
Floral
Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων
210 3800070