Ο Γατος του Σρεκ γίνεται σταρ

o-gatos-tou-srek-ginetai-star

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Ο Γάτος Σπιρουνάτος, επιστήθιος φίλος του Σρεκ, γίνεται πρωταγωνιστής σε μία περιπέτεια γεμάτη αστείες καταστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

«O Γάτος Σπιρουνάτος 3D» (Puss in boots)

Ο αιώνιος Δον Ζουάν με κύρια χαρακτηριστικά τη δύναμη, τη γενναιότητα και το ρομαντισμό του Ζορό, προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά. Θα τα καταφέρουν άραγε; Την ίδια στιγμή βέβαια, η περιπέτειά του γίνεται ακόμη πιο ιντριγκαδόρικη καθώς πρέπει να αποφύγει, όπως είναι αναμενόμενο, να ερωτευτεί.

Όλα αυτά διαδραματίζονται στο νέο τρισδιάστατο animation από την Dreamworks «O Γάτος Σπιρουνάτος», με τον μικρόσωμο Δον Ζουάν να κλέβει χαμόγελα και εντυπώσεις. Ήρθε πλέον η στιγμή που ο φίλος του Σρεκ θα μας αποκαλύψει το παρελθόν του, ενώ ταυτόχρονα θα διασκεδάζει με τις περιπέτειες τους μικρούς και μεγάλους.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρις Μίλλερ, παλιός γνώριμος του Γάτου, καθώς είχαν … «συνεργαστεί» στην ταινία «Σρεκ ο τρίτος» μας αποκαλύπτει το μήνυμα της ταινίας λέγοντας ότι «πρόκειται για μια διασκεδαστική περιπέτεια που αποδεικνύει πως όλοι μας δικαιούμεθα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή καθώς, καθένας μας μπορεί να αλλάξει τη ζωή του οποιαδήποτε στιγμή... Ποτέ δεν είναι αργά.»

Στην αμερικανική εκδοχή της ταινίας, ο Αντόνιο Μπαντέρας έχει δανείσει τη φωνή του στον ακαταμάχητο Γάτο ενώ το κινηματογραφικό του «έτερον ήμισυ» έχει αναλάβει να ζωντανέψει η Σάλμα Χάγιεκ. Όσο για τη φωνή του Αυγού - Χάμπτι Αλεξάντερ Ντάμπτι δεν είναι άλλος από τον Ζακ Γαλιφιανάκη.

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Τηλέμαχος Κρεβαϊκας, Βίκυ Νικολαϊδου, Βασίλης Μήλιος, Φώτης Πετρίδης, Κατερίνα Γκίργκις, Μαρία Ζερβού, Ντίνος Σούτης. Η ταινία προβάλλεται από την UIP.