Επιβεβαιώνονται οι φήμες για ταινία-βιογραφία του Elton John

epibebaionontai-oi-fimes-gia-tainia-biografia-tou-elton-John

ΚΥΡΙΑΚΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται ήδη στα σκαριά το πλάνο για ταινία – βιογραφία του, ενώ αποκάλυψε ότι ο Justin Timberlake είναι η Νο1 επιλογή του για να τον ενσαρκώσει…

Ο Elton John αποκάλυψε στη Guardian ότι το σχετικό project, στο οποίο δουλεύει μαζί με το συνεργάτη του David Furnish και τον συγγραφέα του «Billy Elliot» Lee Hall, έχει ήδη προχωρήσει, προσθέτοντας πως θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

«Ο σκηνοθέτης έχει βρεθεί ήδη και το μόνο που μένει είναι να φτιάξουμε ένα σενάριο ακριβώς όπως το θέλουμε. Ο Lee Hall έχει ήδη γράψει ένα πρώτο σεναριακό κείμενο και σύντομα θα ξεκινήσουμε το casting και τον υπόλοιπο σχεδιασμό», συμπλήρωσε.

Ο 64χρονος πια σταρ χαρακτήρισε δε τον Justin Timberlake σαν την καλύτερη επιλογή για να τον ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη. «Έχω μια λίστα με τους ανθρώπους που θα ήθελα να συμμετάσχουν. Πρώτος σε αυτήν είναι ο Justin Timberlake, γιατί με έχει ξαναϋποδυθεί στο βίντεο του Rocket Man και ήταν καταπληκτικός». Οι John και Furnish θα αναλάβουν την παραγωγή της ταινίας, που προς το παρόν φέρει τον τίτλο «Rocket Man».

Η ταινία περιγράφεται από τον αυτοβιογραφούμενο καλλιτέχνη σαν ένα «jukebox musical» και θα αφορά τον τρόπο που ανέβηκε τα σκαλιά της φήμης και της καλλιτεχνικής δόξας, περιλαμβάνοντας μερικές από τις πιο μεγάλες του μουσικές επιτυχίες, όπως το Your Song και το Goodbye Yellow Brick Road.

«Θα είναι σίγουρα μια σουρεαλιστική ματιά στη ζωή μου κι όχι μια πιστή καταγραφή των γεγονότων», σημείωσε ο Elton σε συνέντευξή του στους Times του Λος Άντζελες.

O υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα στις 15 του Γενάρη, για το τραγούδι Hello, Hello από την ταινία Gnomeo & Juliet, ετοιμάζεται σύντομα να μπει στο στούντιο για νέο άλμπουμ, τονίζοντας ωστόσο πως οι εποχές των pop υπερεπιτυχιών του έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

«Δεν είμαι δυστυχής γι’ αυτό. Είναι μια άλλη περίοδος της ζωής μου και μάλιστα, μου παρέχει την ελευθερία να δημιουργήσω μουσική χωρίς περιορισμούς. Δεν είναι δυνατό να αποκτήσω ξανά φανατικό airplay στα ραδιόφωνα στα 60 μου, εκτός αν κάνω ντουέτο με τη Lady Gaga ή συμμετάσχω σε άλμπουμ του Kanye West».

O John, που συμμετείχε και στο τελευταίο άλμπουμ της Kate Bush, μίλησε και για το πόσο άλλαξε τη ζωή του ο γιος του Zachary. «Τον λατρεύω. Είναι το φως της ζωής μας. Είχα μια καταπληκτική επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή, αλλά στα 64, να έχεις ένα γιο που να σου δίνει τέτοια αγάπη και ευτυχία, είναι απλά απερίγραπτο…».