Acqua Vatos Paros: μπαίνει και η Πάρος στο «παιχνίδι» της Aqua Vista Hotels

acqua-vatos-paros
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2017

Άλλο ένα κυκλαδίτικο νησί μπαίνει στην οικογένεια της Aqua Vista Hotels και το Acqua Vatos Paros γίνεται πραγματικότητα.

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Κρήτη, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο, επικεντρώνοντας στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα. Έπειτα από πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες στους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, πλέον δίνει δυναμικό «παρών» σε ένα ακόμα νησί των Κυκλάδων, την Πάρο. Την άνοιξη του 2017 ο Όμιλος ξεκίνησε τη 16ετή μίσθωση της πρώτης μονάδας του στο νησί, η οποία θα ανοίξει τις πόρτες της το καλοκαίρι του 2017 με το όνομα Acqua Vatos Paros.

Το επιτυχημένο μοντέλο λειτουργίας του Acqua Vatos της Σαντορίνης μεταφέρεται φέτος και στην Πάρο, δίνοντας στον προορισμό την αίγλη των ξενοδοχείων της Aqua Vista Hotels. Η ομάδα της κυρίας Αλίνας Τσολακάκη συνέλαβε και προχωρεί στην υλοποίηση όλων εκείνων που πρόκειται να συνθέσουν την ξεχωριστή ταυτότητα του Aqua Vatos Paros, από το brand identity μέχρι το story telling και το concept του, προσδίδοντας στο ξενοδοχείο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που διαθέτουν όλες οι μονάδες της Aqua Vista Hotels, και συστήνοντας παράλληλα στον τουριστικό χάρτη του νησιού το μοντέλο φιλοξενίας του Ομίλου.

Στρατηγικά τοποθετημένο σε μια από τις ωραιότερες περιοχές του νησιού, στην Παροικιά, το Acqua Vatos Paros βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους ανακαίνισης με στόχο την ανάδειξή του σε μια ξενοδοχειακή μονάδα χαρακτηριστικό εκπρόσωπο της Aqua Vista Hotels. Με κυρίαρχα τα γνωρίσματα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής όσον αφορά τον σχεδιασμό του και με προσωποποιημένες υπηρεσίες ανάλογες των υψηλών standards του Ομίλου, η Aqua Vista Hotels στοχεύει στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου που πέραν της ανεπανάληπτης εμπειρίας διαμονής θα προσφέρει στον επισκέπτη την αυθεντική κυκλαδίτικη φιλοξενία.