Ελληνικό καλοκαίρι με κοσμοπολίτικες βουτιές στον Όμιλο Διβάνη

divani-apollon-pisina

Divani Apollon Palace & Thalasso

ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2017

Το καλοκαίρι καταφτάνει, οι πισίνες ανοίγουν και ο χαρακτηριστικός κοσμοπολίτικος αέρας που διακρίνει τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη έρχεται να μας… φυσήξει.

Είτε επιλέξετε το DivaniCaravel στο κέντρο της Αθήνας, είτε το Divani Apollon Palace & Thalasso στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μια βουτιά στις πισίνες τους θα σας κάνουν να γευτείτε απόλυτα το ελληνικό καλοκαίρι στην πρωτεύουσα.

Divani Apollon Palace & Thalasso
Οι πισίνες του Divani Apollon Palace & Thalasso, σε απόσταση μόλις 25 λεπτών από το κέντρο της πόλης, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τις βουτιές σας, αλλά και για στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης στις άνετες ξαπλώστρες και στα Love Seats της Dedon, απολαμβάνοντας αναζωογονητικούς χυμούς, τονωτικά smoothies και μοναδικά cocktails. Στο Divani Apollon Palace & Thalasso θα βρείτε δυο πισίνες, η μία από τις οποίες διαθέτει θαλασσινό νερό και μπορείτε να βουτήξετε στα δροσερά νερά ή να απολαύσετε ένα jacuzzi κάτω από τον καλοκαιρινό αθηναϊκό ήλιο. Καθίστε αναπαυτικά κάτω από την ομπρέλα σας και δοκιμάστε τα γευστικά πιάτα του Meltemi Restaurant επιλέγοντας ανάμεσα σε μια πληθώρα προτάσεων εμπνευσμένων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, όσο το πάντα πρόθυμο προσωπικό του ξενοδοχείου θα ικανοποιεί κάθε σας επιθυμία συμβάλλοντας στην αίσθηση της ξεγνοιασιάς που αποτελεί συνώνυμο του καλοκαιριού.

Η θέα από το Divani Caravel

Divani Caravel
Αν επιλέξετε το Divani Caravel για τις βουτιές σας, σας περιμένει εντυπωσιακή θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στον λόφο του Λυκαβηττού, όσο εσείς θα απολαμβάνετε την πισίνα με φουλ καλοκαιρινή διάθεση. Μια επίσκεψη στο pool bar θα σβήσει τη δίψα σας με δροσερούς χυμούς και αναψυκτικά, όσο η λίστα με τα ευφάνταστα κοκτέιλ δύσκολα θα αφήσει κάποιον ασυγκίνητο. Οι γευστικές απολαύσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν, με μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά και αλμυρά σνακ να ολοκληρώνει την εμπειρία της πιο γοητευτικής απόδρασης.

Όλα μοιάζουν έτοιμα για να ξεκινήσει η πιο όμορφη και ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου!

Info
Divani Apollon Palace & Thalasso
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100
Ωράριο: Καθημερινά 10:00 - 19:00
Τιμές: Δευτ.-Παρ. €35/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €50/άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται η χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας)
Divani Caravel
Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 210 7207000
Ωράριο: Καθημερινά 11:00 – 21:00
Τιμές: Δευτ.-Παρ. €30/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €40/άτομο