Η νέα ιστοσελίδα της Celestyal Cruises υπόσχεται χαλάρωση, διασκέδαση και ανανέωση

celestyal-cruises
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΜΑΙΟΥ 2017

Από τις 18 Μαΐου, η Celestyal Cruises μας ταξιδεύει μέσα από τη νέα ιστοσελίδα της, με νέο εντυπωσιακό σχεδιασμό, εύκολη περιήγηση και πλούσιο περιεχόμενο στα αγγλικά, γαλλικά, ελληνικά και ισπανικά.

Με ολοκληρωμένες πληροφορίες για κρουαζιέρες της Celestyal Cruises σε ελληνικούς προορισμούς και στην Κούβα, αλλά και με στόχο να παράσχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο χρήστη, ο επανασχεδιασμένος ιστότοπος www.celestyalcruises.com, ο οποίος είναι συμβατός με όλα τα προγράμματα περιήγησης και τις φορητές συσκευές, προσφέρει στους επισκέπτες μια ταχύτερη και απλούστερη διαδικασία κράτησης και μια εύχρηστη και κατανοητή εισαγωγή στις κρουαζιέρες.

Η ιστοσελίδα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο επιβάτης για να ανακαλύψει, να εξερευνήσει και να κλείσει μια κρουαζιέρα, τα τελευταία νέα της εταιρείας, προσφορές, καθώς και δυνατότητα αγοράς των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει η Celestyal Cruises τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά, όπως εκδρομές ή αναβάθμιση του πακέτου ποτών.

Ο κύριος Κυριάκος Αναστασιάδης, CEO της Celestyal Cruises, δήλωσε σχετικά ότι ο νέος σχεδιασμός παρέχει μια εξελιγμένη, ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις, καθώς βασίστηκε σε ενδελεχή έρευνα πάνω στη διαδικτυακή συμπεριφορά των καταναλωτών, καθώς και στις σύγχρονες τάσεις στον κλάδο του τουρισμού. Ο ιστότοπος είναι πλέον απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το όραμα της εταιρείας μας και ο ανανεωμένος και ξεκάθαρος σχεδιασμός του δίνει έμφαση στο επίκεντρο της φιλοσοφίας να παρέχουν ως εταιρία μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη. Αυτή την εμπειρία στοχεύουν διαρκώς να αναβαθμίζουν και να επεκτείνουν από τη στιγμή που o επισκέπτης θα αναζητήσει στο διαδίκτυο την κρουαζιέρα ως τρόπο διακοπών, έως την επόμενη φορά που θα ξαναπροτιμήσει ένα από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises.