Ποιες είναι οι πιο σεξουαλικές πόλεις του κόσμου;

sex-shop-parisi

Το Παρίσι βρέθηκε στην κορυφή των σεξουαλικών πόλεων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η εταιρία που «κρύβεται» πίσω από το ερωτικό app store Lazeeva διεξήγαγε νέα έρευνα με σκοπό να βρει ποιες είναι οι πιο θετικές σεξουαλικά πόλεις του κόσμου. Δείτε ποια βρίσκεται στην κορυφή και πού κατατάσσεται η Αθήνα.

Το ερωτικό app store Lazeeva φαίνεται πως ενδιαφέρεται περισσότερο για τη σεξουαλική ζωή όλων μας απ’ όοσο φανταζόμασταν, αφού εκτός του να δημιουργεί ερωτικές εφαρμογές για τηλέφωνα και τάμπλετ Android, αποφάσισε να αξιοποιήσει τις πληροφορίες της για το… σεξ που πραγματοποιείται ανά τον κόσμο, δημιουργώντας μια λίστα με τις πιο θετικές απέναντι στο σεξ πόλεις.

Στόχος της έρευνας ήταν να δουν πόσο διαφορετικά βλέπουν το σεξ σε διάφορες χώρες και ποιες έχουν σημειώσει πρόοδο, ώστε να είναι πιο... ανοιχτόμυαλες.

Η έρευνα ανέλυσε τα στατιστικά σε 200 πόλεις πριν παρουσιάσει την τελική λίστα των 100, κοιτώντας τη λίμπιντο, την κατανάλωση πορνό, την ενήλικη διασκέδαση και την κουλτούρα ανταλλαγής συντρόφων, ενώ έμφαση δόθηκε και στην αντιμετώπιση της LBGT κοινότητας και τα ίσα δικαιώματα. Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 450 χιλιάδες ενήλικες που απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή (πόσο ενεργοί είναι, πόσο πορνό παρακολουθούν, αν χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματα κ.ο.κ.), των οποίων οι απαντήσεις συνδυάστηκαν με αναφορές της σεξουαλικής υγείας της κάθε χώρας, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Μουσείο του Σεξ στη Νέα Υόρκη

Ποια είναι, λοιπόν, η πιο σεξουαλική πόλη του πλανήτη; Το Παρίσι είναι η σωστή απάντηση, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, με το Ρίο Ντε Τζανέιρο να έρχεται δεύτερο. Το Παρίσι, μάλιστα, σημειώνει ισχυρή κουλτούρα ανταλλαγής συντρόφων και ενήλικης διασκέδασης, ενώ το Ρίο Ντε Τζανέιρο απλώς κάνει σεξ πιο συχνά.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Λονδίνο, λόγω της φιλικής διάθεσης προς την LBGT κοινότητα κι έπειτα συναντάμε το Λος Άντζελες για την κατανάλωση πορνό. Οι υπόλοιπες πόλεις της κορυφαίας δεκάδας είναι το Βερολίνο, η Νέα Υόρκη, το Σάο Πάολο, το Λας Βέγκας, η Ίμπιζα και το Άμστερνταμ, ενώ αυτοί που δεν τα πήγαν και τόσο καλά είναι οι Σκανδιναβοί, με το Όσλο να βρίσκεται στη θέση 44, την Κοπεγχάγη στη θέση 60 και το Ρέικιαβικ να μην βρίσκεται καν στο τοπ 100.

Όσο για την Αθήνα… βρίσκεται 88η στη λίστα, που σημαίνει ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της σεξουαλικής της διάθεσης.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλη την 100άδα.