Οι Σπέτσες παίζουν beach volley

spetses-travelworks
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών και Γυναικών, Spetses Golden Cup, διοργανώνεται για πρώτη φορά στις Σπέτσες από το Poseidonion Grand Hotel και τον Δήμο Σπετσών, σε ένα φουλ αθλητικό τριήμερο.

Έφτασε η ώρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών και Γυναικών Spetses Golden Cup που διοργανώνεται για πρώτη χρονιά στις Σπέτσες από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Poseidonion Grand Hotel σε συνεργασία με τον Δήμο Σπετσών. Οι Σπέτσες, άλλωστε φημίζονται για τις διάφορες διοργανώσεις τους, από το Spetses Mini Marathon, μέχρι το Tweed Run και το Ράλι Κλασικού Αυτοκινήτου.

Τώρα, όμως, έρχεται η σειρά του Spetses Golden Cup και στις 16, 17 και 18 Ιουνίου, ένα εντυπωσιακό σκηνικό θα στηθεί στην Πλατεία Ποσειδωνίου όπου εξαιρετικοί αθλητές του Beach Volley θα αγωνιστούν με φόντο τα νερά του Αργοσαρωνικού και το ιστορικό ξενοδοχείο.

Η καλοκαιρινή αυτή γιορτή του Beach Volley με χορηγό τη Folli-Follie δυναμώνει και προάγει τις αξίες της αναψυχής, της ευγενούς άμιλλας, της πνευματικότητας και του αθλητικού ιδεώδους. Εκτός αυτού, όμως, το νησί των Σπετσών γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό ως προορισμός για αθλητικές εκδηλώσεις εκτός Αθηνών. Ο συνδυασμός όλων των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στις Σπέτσες τις θέτουν στο επίκεντρο πολιτιστικών και όχι μόνο εκδηλώσεων, ενισχύοντας παράλληλα τον πολυδιάσταστο χαρακτήρα τους που συνεχώς εξελίσσεται προσφέροντας ποικιλία επιλογών στον επισκέπτη. 

Οι νεαροί αθλητές, το δυναμικό άθλημα της πετοσφαίρισης, το εντυπωσιακό στήσιμο του γηπέδου πάνω στη θάλασσα, η συμμετοχή αναγνωρισμένων αθλητών, σε συνδυασμό με την εγκάρδια φιλοξενία του Ποσειδωνίου και την εικόνα του ιστορικού μνημείου στο σκηνικό, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα μοναδικό τριήμερο, που θα δώσει στο Spetses Golden Cup την αίγλη και το κύρος, ώστε να εξελιχθεί και να αναδειχθεί σε θεσμό.

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αυτό το event στο νησί, το οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά με τις διοργανώσεις.