Οι Reflex Photographers αφιερώνουν δυο ημέρες στην ταξιδιωτική φωτογραφία

reflex-photographers
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η ταξιδιωτική φωτογραφία θα έχει την τιμητική της στις 15 και 16 Ιουνίου σε μια διημερίδα όλο εικόνα, κίνηση και περιπέτεια, από την ομάδα των Reflex Photographers.

Οι Reflex Photographers είναι η ομάδα των ιδρυτών φωτογράφων και καλλιτεχνών Γιώργου Τατάκη, Μιχάλη Παππά, Αντώνη Χρυσάκη και Θανάση Χριστοδούλου που δημιούργησαν μέσα στο 2016 το ομόλογο site τους, reflexphotographers.com, και απέκτησαν έναν όμορφο χώρο φωτογραφικής διάδρασης στο κέντρο της Αθήνας, τα Πετράλωνα.

Αυτή η καταξιωμένη και βραβευμένη ομάδα, που εκτιμά τη φωτογραφία και θέλει να μοιράζεται πλούσιες γνώσεις και εμπειρίες με το κοινό, αλλά και να διαδίδει μοναδικές φωτογραφικές στιγμές από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, με ιδιαίτερα έθιμα και ενδιαφέρουσες συνήθειες, ετοιμάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα διημερίδα για όσους αγαπούν τη φωτογραφία και τα ταξίδια, αφιερωμένη στην ταξιδιωτική φωτογραφία.

Με επίσημους παρουσιαστές μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ταξιδιωτικής φωτογραφίας στην Ελλάδα, η διημερίδα θα δώσει στους λάτρεις της φωτογραφίας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακαλύψουν ή να ξαναθυμηθούν τι είναι αυτό που κάνει κάποιους φωτογράφους ορκισμένους λάτρεις της κίνησης, της διαρκούς εξερεύνησης και της περιπέτειας. 

Ομιλίες, παρουσιάσεις των έργων των φωτογράφων από τους ίδιους τους καλλιτέχνες και ανοιχτές συζητήσεις γύρω από την ταξιδιωτική φωτογραφία αποτελούν τον βασικό κορμό του προγράμματος του διημέρου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των ομιλιών/παρουσιάσεων έχει ως εξής:
Πέμπτη 15 Ιουνίου
19:00 - 20:00 Γιώργος Τατάκης
20:00 - 21:00 Μιχάλης Παππάς
21:00 - 22:00 Αλέξανδρος Τσούτης

Παρασκευή 16 Ιουνίου
19:00 - 20:00 Chloe Kritharas-Devienne
20:00 - 21:00 Βασίλης Αρτίκος
21:00 - 22:00 Γιάννης Δήμου

Διαβάστε τη συνέντευξη των Reflex Photographers πριν μερικούς μήνες στο clickatlife.

Info
Διημερίδα ταξιδιωτικής φωτογραφίας Reflex Photographers
Ηούς 27, Πετράλωνα
http://www.reflexphotographers.com, http://www.pculiar.com
Στις 15&16/6,
είσοδος δωρεάν