Φέτος, κάνουμε roadtrip στην ηπειρωτική Ελλάδα

ipeirotiki-ellada
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Με αυτοκίνητο ή μηχανή, με τρένο ή λεωφορείο, φέτος αφήνουμε (για λίγο) τα νησιά και ταξιδεύουμε οδικώς στην άλλη Ελλάδα του καλοκαιριού.

Κάτι η οικονομική κρίση που ρίχνει το budget, κάτι η επιθυμία για αλλαγή, φέτος, στο clickatlife, είπαμε να δοκιμάσουμε άλλους προορισμούς, λιγότερο δημοφιλείς, λιγότερο συνυφασμένους με το καλοκαίρι, συγκριτικά τουλάχιστον με εκείνους στα πελάγη μας.

Με παρέα, μουσική στη διαπασών, διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια, παίρνουμε τους δρόμους και κάνουμε στάσεις απρόβλεπτες, στις κρυφές ομορφιές της Ελλάδας, που φτάνει κανείς οδικώς.

Η καρδιά μας πάντα θα είναι στα πλοία και τα νησιά, όμως, φέτος, θυμόμαστε ότι η σαγήνη του καλοκαιριού, στην εξίσου γνήσια μορφή της, υπάρχει και αλλού.

Πάμε να ανακαλύψουμε μέρη αλλά και μουσικές που θα συνοδεύσουν τα ταξίδια μας, πάμε να διαβάσουμε εντυπώσεις και μνήμες καλλιτεχνών και συγγραφέων, να θυμηθούμε ταινίες από roadtrips που μας σημάδεψαν. Οι ενότητες του clickatlife για το επόμενο διάστημα θα φέρουν χρώμα από Πελοπόννησο, άρωμα από Πήλιο, γεύση από Θεσσαλονίκη, μυρωδιές από Εύβοια κ.ά.

Το αφιέρωμα θα ξεδιπλώνεται σταδιακά σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, που, όπως κάθε χρόνο, και φέτος θα φροντίσουμε να είναι μεγάλο, φωτεινό και χορταστικό.

Βάζουμε πρώτη και ξεκινάμε!