Οι Divine Suites του Divani Caravel σε κάνουν να ξεχνάς ότι είναι Σεπτέμβριος

divani-suites
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Πολυτέλεια, άνεση, σύγχρονο design και προσεγμένη διακόσμηση, όλα συνδέονται στις πολυτελείς σουίτες Divine Suites του ξενοδοχείου Divani Caravel, που υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ανακαίνιση στις σουίτες στο πλαίσιο της διαρκούς ανανέωσης του Ομίλου τελείωσε και το Divani Caravel υποδέχεται τον Σεπτέμβριο ανανεωμένο και λαμπερό.

Με απόλυτη προτεραιότητα τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχών και ανέσεων, η Διοίκηση του Ομίλου ανανέωσε επιλεγμένες σουίτες, τις Divine Suites, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους εκλεκτούς επισκέπτες του Divani Caravel μια ανανεωμένη εμπειρία διαμονής.

Πλέον, οι Divine Suites έχουν νέο, εντυπωσιακό πρόσωπο, που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και σύγχρονες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την μοναδικότητα του χώρου. Από την επιλογή των υφασμάτων και των φωτιστικών μέχρι την προσεγμένη και με γούστο διακόσμηση, οι σουίτες καταφέρνουν να σαγηνεύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ τα δημιουργικά στοιχεία είναι εμφανή, με την υψηλή αισθητική και εμπνευσμένη πολυτέλεια να αποπνέεται σε κάθε σημείο.

Ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας συνεχίζει να κάνει τη διαφορά επιμένοντας στο να προσφέρει το καλύτερο για τον επισκέπτη, κρατώντας πάντα οδηγό την αφοσίωση στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας.