Το ταξίδι γίνεται πιο οικονομικό με το Google Flights

aeroporika-eisitiria
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

H νέα υπηρεσία της Google μας επιτρέπει να βλέπουμε πόσο και πότε αυξάνονται τα εισιτήρια σε πτήσεις που μας ενδιαφέρουν και μας βοηθά να κλείσουμε τις καλύτερες προσφορές!

Όπως πριν κλείσουμε ξενοδοχείο για το επόμενό μας ταξίδι, αναζητάμε και συγκρίνουμε τιμές, έτσι μπορούμε να σχεδιάσουμε ακόμη καλύτερα την απόδραση που ακολουθεί, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες προσφορές στα αεροπορικά.

Με το Google Flights μπορείτε να αναζητήσετε, να συγκρίνετε και να κλείσετε αεροπορικά, αλλά και να λάβετε πληροφορίες και καθοδήγηση για το ταξίδι που σχεδιάζετε, με προτάσεις με μικρότερο κόστος (όπως π.χ. εναλλακτικά αεροδρόμια). Ακόμη, η νέα αυτή υπηρεσία θα ενημερώνει για πρώτη φορά πότε θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο.

Στο επόμενό σας ταξίδι, για παράδειγμα, το Google Flights μπορεί να σας προτείνει εναλλακτικές ημερομηνίες και αεροδρόμια που μπορούν να μειώσουν τον προϋπολογισμό του ταξιδιού σας, ειδικά αν έχετε την πολυτέλεια της ευελιξίας και πέραν αυτού, σας δίνει πληροφορίες σχετικά με το πότε είναι πιο πιθανό να αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο. Αυτό μπορείτε να το αξιοποιήσετε ώστε να κλείσετε εισιτήρια όσο οι τιμές είναι χαμηλές, εξοικονομώντας χρήματα.

Κι αν δεν έχετε ιδέα πού θέλετε να πάτε, μπορεί να αποτελέσει τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο μέσω της υπηρεσίας Explore και να σας κάνει ταξιδιωτικές προτάσεις απόδρασης που θα βοηθήσουν.

Οι φίλοι του ταξιδιού εκεί έξω, μόλις απέκτησαν ένα σημαντικό εργαλείο.