Ποια ελληνικά ξενοδοχεία ξεχώρισαν στα World Travel Awards 2017

costa-navarino

Το Costa Navarino

ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Ο θεσμός των World Travel Awards διεξάγεται σε όλες τις ηπείρους, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου και οι φετινές ελληνικές διακρίσεις δεν έλειψαν.

Σε τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας, στην Αγία Πετρούπολη, τα World Travel Awards, γνωστά και ως… Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας, ανέδειξαν και πάλι ταξιδιωτικές και τουριστικές επιχειρήσεις, όπως άλλωστε κάνουν από το 1993 που θεσμοθετήθηκαν.

Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε παρά να λάμψει για μια ακόμη φορά στα World Travel Awards, μέσα από τις διακρίσεις και τις βραβεύσεις ξενοδοχειακών μονάδων.

Ανάμεσα στις βραβεύσεις, το Hilton Αθηνών βραβεύτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ως το κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα στον ευρωπαϊκό τελικό, ενώ το βραβείο υπεύθυνου τουρισμού στην Ευρώπη απέσπασε το Costa Navarino.

Το Hilton Αθηνών

Στην κατηγορία Europe’s Leading Resort Villas 2017 το Elounda Beach Hotel & Villas βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης και το Elounda Bay Palace κατέκτησε την πρωτιά ως Leading Seafront Resort της Ευρώπης 2017. Στην κορυφή των beach hotels αλλά και των πολυτελών ξενοδοχείων βρέθηκε το Porto Zante Villas & Spa της Ζακύνθου, ενώ από τη λίστα δεν έλειψε και το Grand Resort Lagonissi ως πολυτελές θέρετρο νεόνυμφων.

Κορυφαίος προορισμός της Ευρώπης αναδείχτηκε η Πορτογαλία και κορυφαία αεροπορική εταιρία η Aeroloft-Russian Airlines.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα αποτελέσματα και τις κατηγορίες στην Ευρώπη.